Излезе „Без реклами“ – официалната автобиография на Магърдич Халваджиян. В нея човекът, преобърнал представите на българския зрител за шоу и преобразил напълно телевизията у нас, разказва открито за превратностите, изпитанията и успехите в своя живот и без да спестява нищо, предлага ексклузивен достъп зад кулисите на някои от най-обичаните, най-обсъжданите и най-интересните проекти на родния шоубизнес.

„В живота има от всичко. В моя живот има от всичко по много.“ – Магърдич Халваджиян

Още от старта на предварителните продажби, „Без реклами“ се радва на завиден читателски интерес. Най-нетърпеливите, които побързаха да поръчат автобиографията, имаха възможност да я получат с подпис от автора. Вместо обещаните 200 екземпляра с автограф, Магърдич Халваджиян разписа още 200 книги, но те също се оказаха недостатъчни, за да покрият бройката от предварително заявилите желание да се сдобият с книгата на най-ранен етап.

Как се стига от „7 дни ТВ“ до Netflix, от България до Мексико и САЩ, от Бояна до Холивуд? Как се покорява националния ефир в няколко телевизии? Какво е да отстояваш принципите си, когато рискът е адски голям, а залогът – цялата ти кариера? Как жонглираш с няколко фирми в десет различни сфери на бизнеса? Как оцеляваш при толкова стрес, когато невъзможният дедлайн е твой начин на живот? В „Без реклами“ продуцентът визионер Магърдич Халваджиян е подготвил отговорите на тези и много други въпроси за живота си, както най-добре умее – с чудна история, сякаш грабната от филм с 11 награди „Оскар“.

Да си различен, да се открояваш, е философия, която Маги Халваджиян започва да изповядва още от дете. Необикновеното му въображение, енергичната му натура и безграничната му любознателност го отвеждат първо в цирковото училище в Москва, а по-късно му дават идеята да се занимава с режисура. Талантът да вижда живота в кадри и да сглобява най-добрите от тях по необикновен начин се превръща в перпетуум мобиле и задвижва кариерата му с бясна скорост. В автобиографията си Магърдич Халваджиян споделя, че зарежда апетита си за нови проекти с още повече труд, постоянство, амбиция и нюх, които му помагат да долови желанието на зрителската аудитория, преди тя самата да е разбрала какво търси, докато сменя каналите на телевизора.

Някои читатели ще открият в „Без реклами“ необходимата мотивация да работят за мечтите си, други ще се вдъхновят да дадат шанс на най-големите си копнежи, трети с нескрито любопитство ще потърсят истината за редицата медийни слухове и скандали, свързани с името на Магърдич Халваджиян, а четвърти просто ще се насладят на поредната зашеметяваща история, която той поднася – този път с думи.

„Моята сила е в това, че почти мигновено раз­познавам таланта, мога да мотивирам хората около мен и да им помогна да станат победители. Защото ако те печелят, печеля и аз!“

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара