Настъпва благоприятен период за представителите на въздушните знаци: Близнаци, Везни, Водолей. Преминаването на Венера, планетата на любовта, щастието и хармонията, в знака на Везните благоприятства всички въздушни знаци на Зодиака.

На 8 ноември в 11:31 ч. Венера навлиза в своя управляващ знак, Везни, до 4 декември 20:51 ч. През този период лесно се установяват нови социални, партньорски, приятелски отношения, което ви позволява да подобрите финансовото си положение. Венера е отговорна не само за романтиката и баланса в живота, също така в зоната на нейното влияние са парите, собствеността, комфортът.

По време на транзита на Венера във Везни има повече шансове да установите дългосрочно взаимноизгодно сътрудничество, да разрешите спорове с бизнес партньори, но и да внесете романтика в живота си. Не бива да прибързвате, особено в любовните отношения, защото Венера във Везни не е за бързина, при този транзит всичко се случва естествено и хармонично.

От 8 ноември до 4 декември много желания се сбъдват, ако не противоречат на интересите на другите. Венера във Везни насърчава мнозина да се стремят към мирни преговори, общуване, да се обграждат с красота и да я дават на другите.

Дръзкото и грубо поведение не е характерно за това време. Разбира се, най-големи късметлии са представителите на знаците на елемента Въздух, тъй като планетата на „малкото щастие“ образува хармонични аспекти с рожденото

Слънце на Близнаци, Везни и Водолей.

Активният социален живот, посещението на различни изложби, презентации и други събития, чиято цел е формирането на естетическото съзнание на човека, по най-добър начин ще се отрази на сегашното състояние на нещата, на отношенията между съпрузите и с децата. По време на транзита на Венера във Везни е възможно да се намери полезно за всички решение по спорни въпроси, да се уредят правни и юридически казуси.

Чудесна възможност да се изгладят „острите ъгли“, да се установят сложни отношения, да се сложи точка в семейните спорове.

Чувствеността и емоционалният живот на Близнаци, Везни и Водолей – стабилни, което ви позволява да работите ефективно, без да се разсейвате с вътрешни проблеми.

Представителите на тези зодиакални знаци действат като магнит за околните,

привличайки ги с лекота и приятни маниери. Знаците на елемента въздух трябва да се възползват от периода на транзит на Венера във Везни, ако трябва да предадат мислите си на другите, да формират определено обществено мнение.

Енергията на знака Везни дава учтивост и нежност в общуването, дори ако човек обикновено се държи по различен начин. Това важи с особена сила за острите Водолеи и високоскоростните Близнаци. По време на транзита на Венера през Везни представителите на тези два зодиакални знака стават малко подобни на родените под знака на Везни, които по природа са миротворци и дипломати.

Когато Венера се движи през Везни, много хора искат да подобрят външния си вид, посещават козметик, фризьор или стилист. По това време сферите на дейност, свързани с козметичната индустрия, магазините за красиви дрехи и обувки, козметичният бизнес, процъфтяват, а собствениците им – забогатяват.

Ако Близнаците, Везните, Водолеите са в търсене на себе си и на професионална дейност, която ще им донесе удоволствие и пари, струва си да се заемат сериозно с този въпрос

веднага след новолунието на 13 ноември.

Не забравяйте, че по време на транзита на Венера през знаците на въздушната стихия „парите летят на вятъра“. Иска ви се да се срещате с приятели, да си организирате почивки и просто да прекарвате вечерите на любимите си обществени места, да харчите пари за красиви вещи, украса и красота у дома. Така че не се учудвайте, ако вие или ваш близък, роден под един от въздушните знаци, се окажете без пари до началото на декември, но доволни и щастливи.

Транзитът на Венера във Везни е период на равноправни отношения, когато всичко се случва от позицията на „ние“, а не на „аз“. Чувството за справедливост се изостря в тези дни, небалансираните отношения могат да донесат голям дискомфорт в този период. Но в същото време има шанс да се споразумеем как да доизградим отношенията си, за да ги спасим, да се сближим и да върнем предишната страст. Това е добър момент да се консултирате с астролог, семеен психолог, сексолог – това ще ви помогне да направите положителни промени в отношенията или да започнете всичко отначало.

При това това се отнася не само за знаците на елемента Въздух, но и за всички останали, защото общият фон за хармонизиране на сферата на взаимоотношенията е благоприятен.

Както знаете, зодиакалният знак е разделен на три десетилетия:

Близнаци

I декада: 22-31 май (Слънцето в 0-10 градуса на Близнаци).

II декада: 1 – 10 юни (Слънцето е в 10 – 20 градуса на Близнаци)

III декада: 11 – 21 юни (Слънце на 20 – 30 градуса в Близнаци)

Везни

I декада: 23 септември – 3 октомври (Слънце на 0 – 10 градуса Везни)

Декада II: 4 – 13 октомври (Слънце на 10 – 20 градуса Везни)

Декада III: 14 – 23 октомври (Слънце на 20 – 30 градуса Везни)

Водолей

Декада I: 21 – 29 януари (Слънце на 0 – 10 градуса Водолей)

Декада II: 30 януари – 8 февруари (Слънце на 10 – 20 градуса Водолей)

III декада: 9 – 18 февруари (Слънце в 20 – 30 градуса Водолей).

Всеки представител на зодиакалния знак може да разбере в коя декада е роден и да разпредели за себе си най-наситените със събития периоди. Но като цяло и трите декади са подходящи за всякакви действия, насочени към хармонизиране на взаимоотношенията и подобряване на качеството на живот.

Повечето партньори разбират желанията и нуждите на другия, особено ако и двамата са родени под знаците на елемента Въздух. Това е време за постигане на вътрешно и външно равновесие, за коригиране на минали грешки в отношенията. Най-силните и дълготрайни брачни съюзи се раждат по време на транзита на Венера във Везни.

От 8 до 16 ноември най-много благословии, комплименти, приятни ситуации ще се случат на онези знаци на елемента Въздух, които са родени през първата декада на зодиакалния месец. Правилният ход на мисълта ви позволява да достигнете ново ниво на развитие, както и да помогнете на партньора си, защото силата на влияние върху другите хора, в този период се увеличава значително.

От 16 до 25 ноември Близнаците, Везните и Водолеите, родени през II декада на зодиакалния месец, най-накрая получават това, което искат, и романтиката се връща в ежедневието, настроението се подобрява, отношенията носят радост. Добро време за решаване на имуществени и парични въпроси, придобиване на спокойно състояние.

От 25 ноември до 4 декември родените в III декада на Близнаци, Везни или Водолей ще могат правилно да доведат всички най-важни въпроси до логичния им завършек и ще останат доволни от себе си и света около тях. Не пропускайте благоприятния момент и се заемете с лични отношения или направете красота в заобикалящата ви среда! Резултатите ще надхвърлят всичките ви очаквания.

От 8 ноември до 4 декември представителите на противоположния пол се привличат един друг и се създават повече двойки, тъй като се увеличава желанието да намерите идеалния партньор. Особено щастливи ще бъдат тези, които имат не само Слънце в знаците на елемента въздух, но и натална Венера.

Късметлии в този период са представителите на знака Везни, но също така Близнаци и Водолей, които редовно ще получават приятни бонуси от околната среда.

Венера е наричана Вечерна или Утринна звезда, защото свети особено ярко вечер, точно след залеза на слънцето, както и сутрин – преди изгрев слънце. Красивата Венера ще дарява с вниманието си не само представителите на въздушните знаци, но и всички онези, които се стремят да живеят в хармония със себе си и със света, които поддържат красотата и баланса в околното пространство, които дават справедливи оценки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара