Излезе „Астропланер 2024. Опознай себе си и сбъдни мечтите си в синхрон с планетите и зодиака“ – иновативен астрологичен пътеводител, който да ни информира и насочва през цялата следваща година. Автор е астроложката Йоана Йорданова.

В него можем да открием както кратко обяснение на основните астрологични понятия, описания на астрологичната атмосфера и най-важните астрологични събития по месеци, упражнения за синхронизиране с енергията на зодиакалния знак, така и въпроси за себеопознаване и развитие, място за размисли и прозрения и съвсем практичен седмичен планер за срещи и задачи.

Всичко, от което се нуждаем, на едно място – и то с красива и стилна визия. Идеалният помощник за съвременните хора, които са интересуват от астрология, следят движенията на планетите и напътстват работата върху себе си в синхрон с тях.

Кога условията са подходящи за нови начинания, тъй като планетите ти дават зелена светлина за действие? Кога Меркурий и Марс са ретроградни и е добре да забавиш темпото? Кои моменти и периоди са рискови, защото напрежението е по-голямо? Каква е астрологичната обстановка през всеки един от месеците и какво благоприятства тя?

„Астропланер 2024“ е тук да отговори на всички тези въпроси и да ни помогне да планираме годината си по най-добрия начин, като ни припомни, че планетните влияния са ключове – те разкриват онова, което вече е заложено в нас. Каквато и да е астрологичната обстановка, ние сме Слънцето (творецът) в собствения си живот. От нашите мисли, чувства и действия зависи да използваме космическите енергии за добро и да пресътворяваме стъпка по стъпка себе си и живота си.

В Астропланера ще намерим:

  • кратко обяснение на основни астрологични понятия;
  • идеи за планиране на новата година с енергиите на планетите;
  • описание на астрологичната обстановка за всеки месец;
  • списък с най-важните астрологични събития през месеца и тяхното тълкувание;
  • за какви дейности е подходяща енергията на съответния месец;
  • упражнения по новолуние за синхронизиране с енергията на зодиакалния знак, в който се случва новолунието;
  • въпроси за постигане на по-добър вътрешен баланс, свързани с знаците, активирани по пълнолуние;
  • място за описване на лични цели, себенаблюдения, прозрения и бележки;
  • календар за годината и лунен календар;
  • датирани страници за планиране и организиране на срещи и задачи.

И всичко това облечено в луксозна опаковка и с невероятно елегантен дизайн, който изцяло потапя любителя на астрологията в нейния дух и символика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара