В астрологията е обичайна практика да се избира подходящ момент за планова операция или за начало на предписано лечение. Не по-малко важно е обаче да се знае кому се предписват те и кога е роден (т.е. какви са разположенията от звездната карта) пациентът, на когото предстои хирургическа интервенция.

Пациентът Овен

Той не желае с него да се занимават много хора. Избира и се доверява на един лекар и търси съвети само от него. Тъй като не обича да си признава, че е безсилен, не е лесно да бъде убеден да спазва режим или ограничения.

Пациентът Телец

Винаги сам проверява достоверността на информацията, поднесена му от лекарите. Опитва се да търси алтернативи и е склонен да се подлага на хомеопатично или друг род неконвенционално лечение. Но стигне ли се до крайни решения (операция), може категорично да откаже прилагането им.

Пациентът Близнаци

Първо търси личния контакт със специалистите, на които се е доверил или в чиито ръце е попаднал. Оглежда болничните условия с максимална критичност, макар че често е небрежен при изпълнение на лекарските предписания.

Пациентът Рак

Той е представител на най-чувствителния зодиакален знак и това принуждава лекарите да търсят специален подход не само когато му съобщават диагнозите, но и когато го лекуват.

Пациентът Лъв

Никога не може да си се представи в ролята на човек, върху когото ще се извършват някакви интервенции. До последно се сражава и не си признава, че се нуждае от лечение. Очаква силната му природа да го извади от тази неприятна ситуация.

Пациентът Дева

Тези представители на зодиака са склонни да отделят специално внимание на кондицията и здравето си. Имат изработена система за редуване на натоварванията с отдих и дори прекаляват със стриктността, с която спазват този график.

Пациентът Везни

Той не може да се възползва от ничия помощ или съвет, ако не е убеден, че отсрещната страна е добронамерена и дори че му се възхищава. Може би поради това винаги търси мнението на няколко пекари.

Пациентът Скорпион

За да се пекува този болен, специалистите се нуждаят от внимателен и издържан във всяко отношение подход. Причината: той умело прикрива бележките и причините. Може лесно да заблуди дори опитното око.

Пациентът Стрелец

Принципно този знак се отличава с добро здраве Не понася идеята да е далеч от всекидневието, което си е избрал, а постъпването в болница за него е истинска драма.

Пациентът Козирог

Преди да се е установило, че е сериозно болен, той вече изпада в пристъпи на меланхолия или хипохондрия. Тези състояния силно затрудняват различаването на момента, когато организмът действително е подложен на страдание.

Пациентът Водолей

Притежава завидна дарба сам да си поставя диагнози и да избира начина на лечението си. Но тъй като заболяванията при него най-често са изненадващи, първо се опитва да прецени доколко са сериозни.

 Пациентът Риби

Този болен не е лесен. По време на лечението му трябва да се съобразявате предимно с емоционалното му състояние, тъй като то предопределя готовността за сътрудничество с лекаря.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара