Месец май ще ни зарадва с няколко почивни дни покрай празниците. Накъде да предприемем пътуване и има ли все още изгодни самолетни билети и хотелско настаняване за периода разказва онлайн туристическа агенция eSky.

Още първият ден на май по традиция е почивен и ако решим да го съчетаем с 2-3 дни отпуск все още можем да си спретнем изгодно пътуване до Пафос, докъдето двупосочният билет струва едва 64 евро. Кипърският град предлага възможност за плаж, почивка и забавления, а вечно любопитните туристи могат с удоволствие да разгледат околните градове. Кратко посещение на романтичен Париж е друг изгоден вариант за началото на месеца.

Покрай Гергьовден се събират 3 почивни дни – 5, 6 и 7-ми, като на този хубав български празник можем да се разходим из България.

Приятна за дълъг уикенд в страната e Копривщица, както и Ковачевица, която можем да съчетаем с разглеждане на Огняново и Лещен. Цените са около 30-40 лв. на нощувка.

За любителите на релакса и минералните басейни, цените на хотелското настаняване в Девин през периода започват от 24 лв. на нощувка.

Нетърпеливите за плаж софиянци могат да летят до морската столица за 59 евро в двете посоки, а настаняване в този период може да се намери на много ниски цени.

Около 24 май най-изгодни ще бъдат самолетните билети до прекрасните италиански градове Рим, Милано и Бари, както и швейцарският Базел. За тези, които искат да съчетаят море с интересни забележителности, Тел Авив също ще бъде изгодна за посещение дестинация. Други идеи за периода са Стокхолм, Берлин, Барселона и Малага.

Пътниците от Бургас могат да се възползват от новите изгодни полети до Рига, а за варненци най-изгодни ще са полетите до Ларнака, Виена и Тел Авив.

Експертите съветват – цените се променят бързо, така че резервирайте пътуванията си през май възможно най-скоро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара