Wizz Air представя своите топ 5 дестинации, които си заслужава да посетите до края на летния сезон. Билетите се предлагат на wizzair.com и през мобилното приложение с цени, започващи от само 39.99 лв.*

Ница

Ако лятото за вас означава плаж и почивка, тогава не търсете нищо друго освен известния Côte d’Azur – Лазурния бряг в Ница. Разположена в сърцето на Френската ривиера, Ница е олицетворение на средиземноморската елегантност. Потопете се в лазурните води на Baie des Anges или се разходете по оживения Promenade des Anglais. Старият град с неговите цветни фасади и тесни улички създават перфектния пейзаж за снимка, а оживените пазари привличат с туристите с различни вкусове и аромати от Прованс.

Wizz Air лети до Ница от София три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота – с билети на цени от 48,99 лв.

Женева

Градът, сгушен по бреговете на Женевското езеро, излъчва атмосфера на изтънченост. Известен с богатата си история, градът въплъщава космополитен чар и модерен дух. Всички туристи могат да посетят Jet d’Eau – величествен фонтан, издигащ се на 140 метра в небето, и както и да се разходят из тесните улички на очарователния стар град, а пикник на брега на езерото по залез слънце ще бъде идеалният начин да завършат деня.

Както и до Ница, полетите на Wizz Air от София до Женева се изпълняват три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота – с билети на цени от 48,99 лв.

Рияд

Пътешествениците с приключенски дух ще се радват да се отклонят от утъпкания път и да се отправят към дестинация, изпълнена с изненади. Рияд, столицата на Саудитска Арабия, е свидетелство за визията на страната за прогрес. Небостъргачи пронизват небето, докато автентични постройки нашепват истории от миналото. Сред съвременния градски пейзаж ще откриете величествения Исторически център на Крал Абдул Азиз, където се намира завладяващият Национален музей.

Wizz Air предлага полети до столицата на Саудитска Арабия от София в сряда и неделя на цени от 54,99 лв. По време на 4-часовия полет пътниците могат да се възползват от допълнителни екстри – от избор на място с допълнително пространство за краката до приоритетно качване на борда.

Тел Авив

Кацайки в Тел Авив, пътниците имат възможността да разгледат не само Йерусалим, мястото с най-богатата религиозна история в света, но и да се насладят на изключителните културни, спортни и кулинарни преживявания в Тел Авив. Оживеният булевард „Ротшилд“, Неве Цедек, площад „Рабин“, комплексът „Хатахана“, старият Яфа и, разбира се, морето с мекия си пясък гарантират незабравими моменти за всички туристи.

Wizz Air оперира полети до Тел Авив ежедневно от София и до четири пъти седмично от Варна. Билетите до тази уникална дестинация започват само от 39,99 лв.

Берлин

От бурния нощен живот до културното разнообразие, столицата на Германия пулсира с  енергия. Пренесете се в миналото с разходка до останките от Берлинската стена – могъщ символ на различна епоха, който сега е превърнат в галерия на открито. Туристите в Берлин могат да се насладят на множество архитектурни шедьоври като Бранденбургската врата и Райхстага, като същевременно усетят модерния дух на столицата.

 

Wizz Air обслужва Берлин от Варна и обратно до четири пъти седмично със сутрешни полети, за да могат пътниците да се възползват максимално от почивката си в града, цените на билетите започват от 38,99 лв.

[1] Според CAPA (Centre for Aviation Awards for Excellence) – Център за авиационни награди за високи постижения 2022

Facebook Twitter Google+

0 Коментара