През последните години модната индустрия не спира да се развива – не само с тенденциите, които полага, но и с начина на мислене, който създава и възпитава в хората. Устойчивата мода става все по-популярна концепция и хората предпочитат да се доверят на доказаните брандове. Това се отнася както за дизайнерите на дрехи, така и за производителите на аксесоари.

В KWIAT знаят колко е важна устойчивата мода – да създадеш нещо с мисъл не само за днешния ден, но и за години напред. Именно затова  екипът е мотивиран да предложи нещо ново и невиждано за българския пазар – биоразградима пластмаса, изработена от нежен памучен цвят.

Защо устойчивата мода е толкова важна?

Статистиката през последните години показва колко голямо отражение имат ежедневните избори върху природата ни. Въглеродният отпечатък на всеки от нас се е увеличил в пъти. Същото важи и за количеството отпадъци, които генерираме като изхвърляме тениска, носена няколко пъти, или пък слънчеви очила, които са се счупили още при първото носене. Това оставя следа във всеки елемент от живота на планетата – тя замърсява въздуха, водата и почвата и има своя принос върху промените в климата. За да спрем тази пагубна тенденция, всеки от нас трябва да се замисли върху покупките си и дали на пазара няма по-добра алтернатива на същия продукт.

Това ражда идея в екипа на KWIAT!

Замислят се как могат да намалят количеството пластмаса, което използват в производството на слънчеви очила и диоптрични рамки? Да спрат предлагането на пластмасови рамки, с които хората вече толкова са свикнали и търсят непрестанно, няма да помогне. Екипът има само един път към успеха – да открие ефективна алтернатива на пластмасата, която визуално да прилича на класическата, но да има възможността да се разгражда безопасно.

Така преди повече от 5 години въвеждат революционните за българския пазар слънчеви очила и диоптрични рамки KWIAT, изработени от биоразградима пластмаса! В сърцето на всеки един чифт очила се намира крехкият памучен цвят, който е превърнат в нещо здраво, издръжливо и най-важното – разградимо! Биоразградимата, антибактериална пластмаса на KWIAT по никакъв начин не се отличава визуално от класическата, но има няколко много големи предимства.

За постигането на впечатляващите цветове и нюанси на рамките, например, не трябва да влагат агресивни и токсични химикали и оцветители. Освен това биоразградимата пластмаса е много издръжлива, което ще ви позволи да ползвате вашите слънчеви очила и диоптрични рамки години наред. Тъй като целият процес по изработка се случва под внимателния поглед на екип от висококвалифицирани специалисти, KWIAT има пълен контрол върху всяка стъпка и гарантира за безупречния резултат на слънчевите очила и диоптрични рамки KWIAT!

Изберете вашите нови рамки от KWIAT!

Слънчевите очила и диоптрични рамки KWIAT, изработени от биоразградима пластмаса, са стилни, качествени и безкомпромисни! Грабнете още днес любимия си чифт от тук и се убедете сами! Направете добрия избор, изберете KWIAT – с мисъл за природата!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара