Днес на пазара на хазартни развлечения постоянно се появяват нови български казина и всяка такава институция полага всички усилия да привлече нови играчи и да им осигури максимално удоволствие. Ето защо на пазара непрекъснато се появяват най-разнообразни, вълнуващи и интересни игри. Най-популярните игри за 2023 г. ще бъдат разгледани по-долу.

Sisters of Oz

Играта е визуално привлекателен слот с прогресивен джакпот, създаден от Microgaming. Базиран на вещиците от „Магьосникът от Оз“ и „Книгата на Оз“, които пазят четирите посоки, слотът предлага възможност да се състезавате за невероятни прогресивни джакпоти на приказен фон с хипнотизираща музика, която гали ухото.

Играта се състои от 5 барабана, 4 реда и 20 фиксирани печеливши линии, които ще ви накарат да чакате да се появят джъмбо блокове, в които сестрите могат да се появят на барабаните като символи 3×4. Готови ли сте да се впуснете в търсенето им по жълтия тухлен път, за да ударите джакпота от 2 милиона евро? Тогава опитайте тази невероятна игра!

Book of Atem

Готови ли сте да се впуснете в търсене на огромни суми пари? Тогава опитайте да играете този невероятен слот, наречен Book of Atem, разработен от Microgaming. Влезте в египетския свят на славата на прогресивния джакпот, където 5 барабана, 3 реда и 10 фиксирани печеливши линии са разположени в мек оазис сред палми, за да ви дадат всички шансове за голяма печалба. Традиционните египетски мелодии на заден план може да ви привличат, но несъмнено основният ви фокус са 4-те прогресивни джакпота, които могат да ви донесат невероятна награда от до 2 милиона евро.

Gorilla Kingdom

Играта е нова слот машина на тема джунгла, създадена от известния доставчик NetEnt. Този видеослот има 5 барабана, 1024 начина за залагане и е бързо развиващ се популярен слот, което означава функции като:

  • фриспин;
  • допълнителен фриспин;
  • трансформация на символи.

Главният герой, който управлява джунглата, е горила. Можете да играете както за забавление, използвайки демо версията, така и за истински пари.

Gold King

Играта е видео слот с 5 барабана, 3 реда и 20 печеливши линии. Със създаването на този вълнуващ слот се занимава компанията Play’n GO. Видео слотът е взел за основа мотив от гръцката митология, разказващ за цар Мидас. Този велик владетел е известен със своята свръхспособност да превръща в злато всичко, до което се докосне, и това е отразено на фона, украсен със златни монети и сандъци със съкровища. Всички символи са покрити със злато, както и барабаните, което прави играта много елегантна и привлекателна. Златните барабани са частично прозрачни и това прави слота още по-интересен. Играта може да се играе както безплатно, така и с истински пари.

Divine Showdown

Това е интересна и вълнуваща слот машина, базирана на темата за боговете-герои и техните сили. Играта е създадена от шведския софтуерен разработчик Play’n GO. Слотът е оборудван със специални функции като:

  • Бонуси;
  • подобрения на символите;
  • FS кръг;
  • възможност за спечелване на основната награда от 5000 пъти залога.

Този лек и вълнуващ слот се отличава с интерактивен геймплей и страхотен дизайн.

Reactoonz

Това е качествена слот машина от известния доставчик Play’n GO. Играта е с решетка 7×7 и е на тема извънземни. Потребителите могат да я играят със залог от $0,2 на завъртане на всички устройства. Всяко завъртане е печалба, тъй като този слот използва каскаден механизъм на играта. При всяка печалба броячите се зареждат и активират една от 5-те функции Quantum, която ви възнаграждава с трансформация на уайлд символ заедно с други.

The Dog House

Това е невероятен видео слот, създаден от Pragmatic Play. Играта е стандартен слот с 5 барабана и 20 печеливши линии. Дизайнът е доста интересен и забавен, тъй като е на тема кучета. Играта може да се играе от всички видове клиенти, тъй като разполага с множители и FS за допълнително забавление. Можете да получите до 9x на залога си или да опитате късмета си и да играете безплатно. Възвръщаемостта за играча тук е 96,51%.

Sticky Joker

Играта е видео слот, създаден от известния създател на софтуер Play’n GO. Слотът разполага с 3 барабана, 3 реда и 5 печеливши линии. Той е базиран на класическите машини за плодове и има RTP от 96,74%. Този слот е много вълнуващ и наистина си заслужава да бъде изпробван, тъй като предлага големи шансове за печалба. Както при всички игри на Play’n GO, можете да изпробвате този слот безплатно, преди да използвате истински пари.

Заключение

Играта е видео слот, създаден от известния създател на софтуер Play’n GO. Слотът разполага с 3 барабана, 3 реда и 5 печеливши линии. Той е базиран на класическите машини за плодове и има RTP от 96,74%. Този слот е много вълнуващ и наистина си заслужава да бъде изпробван, тъй като предлага големи шансове за печалба. Както при всички игри на Play’n GO, можете да изпробвате този слот безплатно, преди да използвате истински пари.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара