Тя те държи на разстояние. Дали се опитва да те разкара, или само се прави на недостъпна?

Жените объркват мъжете. Не им се сърдете, защото това е в природата им. Такава е тяхната игра – да се правят на недостъпни, както нашата е да се правим на успели, могъщи, силни и прочее ловци. Те пък съответно заемат свободната роля на дивеча. Но в лова има трикове, които трябва да знаете, за да хванете плячката. Ето някои от класическите форми на сигнала „не ме интересува“, както и съвети как да разберете дали той всъщност не е прикрита покана за танц.

beautiful-71493_960_720

Обезпокоителен сигнал: Тя не отговаря на обажданията ви.

Какво означава: Тя иска да е сигурна, че я харесвате. Момичетата доста шикалкавят, когато трябва да звъннат, защото десетки списания и верни приятелки са набили в умовете им, че мъжете обичат вкуса на преследването – а именно те трябва да бъдат преследвани.

Как да познаете: Момичетата обръщат доста голямо внимание на телефона. Ако й оставите три съобщения – респективно три SMS, а тя не се обажда, приемете тъжния факт – тя не се вълнува от вас. Обяснения от сорта на „не видях съобщението“ също е елегантен начин да каже „разкарай се“. Всъщност ако това е, което тя иска, контактите ви ще бъдат сведени до минимум.

За да разберете наистина каква е ситуацията, бъдете категоричен. Обадете й се още веднъж и оставете съобщение, на което да не може да не отговори. Нещо като „хайде да идем на купон в събота, ако си заета, ще разбера намека…“. Това е двойно печеливша стратегия – ако се обади – ще бъдете с гадже на купон, ако не – тогава ще вилнеете с компанията сред свободните елементи на партито..,

Обезпокоителен сигнал: Тя е твърде заета, за да ви каже кога ще бъде следващата ви среща.

Какво означава: Тя не иска да изглежда като отегчена тъпачка без собствен живот. Тя иска да ви покаже, че има свои планове и приятели. Много момичета отказват срещи само за да се направят на „много търсени и желани“.

Как да познаете: Има два основни признака. Първо, вслушайте се как точно ви отказва. Тази, която няма интерес, ще ви отблъсне с някакви мъгляви обяснения. Дали просто ви казва, че ще бъде „заета“, или пък задъхано ви обяснява, че ще ходи на рождения ден на Мария, където обикновено стават яки купони? Колкото повече детайли ви дава, толкова по-вероятно е наистина да е заета.

Второто нещо е дали има желание да насрочи друга дата. Ако предложи друг ден или час, очевидно се притеснява да не загубите интерес, или иначе казано – вие сте човекът! Ако постоянно е много заета, защо не пробвате с по-неангажираната й приятелка?

Обезпокоителен знак: Облича се, сякаш не сте някой специален.

Какво означава: Тя определено се опитва да ви впечатли. Звучи малко шантаво, но е така. Ако тя наистина иска дълга и сериозна връзка, няма желание да взема дъха ви само с къси поли и триетажни подметки. Всъщност ако забелязвате само дрехите – по-вероятно е да я обидите. Жените искат да усетите колко спокойни и готини са самите те, а не „Готие“, затова не се учудвайте, ако на втората ви среща тя се появи по дънки и развлечена блузка.

Как да познаете: Внимавате дали поведението й е толкова лежерно, колкото и дрехите. Небрежни одежди плюс отвеян поглед е равно на „не ми пука за теб“. Но ако зад спортния екип видите едно усмихнато, спонтанно и весело същество, по-добре му се доверете. Също така следете за езика на тялото – например ако постоянно се навежда към вас – това е добре, ако кръстосва ръце – това е лошо.

Обезпокоителен знак Тя не иска да „легнете“ в нормалните за това срокове.

Какво означава: Тя иска нещо повече от секс. Естествено, че нито едно хубаво и интелигентно момиче не иска да бъде възприемано като играчка за една нощ.

Как да познаете: Има два начина, по които тя ще откаже интимност. Ако нервно избълва банални обяснения всеки път, когато направите крачка, нещо като – че има да става рано сутринта, че е много уморена, тя иска да ви обезкуражи наистина.

Но ако всеки следващ път ви позволява малко повече волности, преди да ви отреже, макар цялото й поведение да показва, че и е приятно – приемете, че успехът ще настъпи скоро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара