Тигрица в леглото или нежна приятелка? Не бива да си поставяте тази дилема. Когато искате всичко от един мъж, трябва да сте готова да му дадете същото и от себе си. Нищо по-малко от върховно блаженство.

снимка: Profimedia
снимка: Profimedia

Запомнете – бурният секс не се „бие“ с чисто духовните, приятелски отношения в една връзка, напротив – прави я по-пълна. Но понякога е трудно да се прекрачи границата между чисто физическия контакт и по-високото емоционално ниво.

Д-р Карол Алтман, автор на книгата „Ти можеш сам да си бъдеш сексуален терапевт“, обяснява как става това. Когато между двама души цари доверие, всички желания се осъществяват. Ето няколко съвета, с които сексуалният ви живот ще се подобри значително – ще ви помогнат да бъдете и страстна любовница, и най-добрата приятелка, с която той споделя всичко. И леглото.

sex1Гледайте го в очите, докато се любите

Контактът на очите е много силна форма на комуникация, твърди д-р Джон Банкрофт, директор на института „Кинсли“ в Индиана, Ако имате смелост да гледате партньора си в очите по време на секс, ще му разкриете още нещо за себе си и за това как точно се чувствате в момента. Имайте предвид, че сексът поглъща и психически, и физически. Затова е почти невъзможно да контролирате изражението си. Така че това, което видите изписано на лицето на партньора си, ще бъде истинско и нецензурирано. Все едно да споделите дълбока тайна. За целта е много важно да преодолеете смущенията си в леглото. Научете се да харесвате тялото си, да се възхищавате на неговата физика и не се притеснявайте да му кажете всичко това. Кажете го с очи.

Споделете тайните си сексуални фантазии

Каквито и да са вашите тайни сексуални желания, споделете ги с партньора си. Да разкриеш нещо изключително лично, което не би казал на никой друг, показва доверие, от което той ще бъде поласкан. Подхвърлете му някоя нестандартна идея, докато сте в леглото. Например: „фантазирах си как правим любов на задната седалка на колата на една отбивка на магистралата.“ След това изчакайте подходящ момент, когато сте на публично място – да речем на вечеря с приятели – и му кажете: „Не забравяй, че на връщане трябва да спрем за малко!“ Само вие двамата ще знаете за какво става въпрос и бъдете сигурна, че той ще е готов да излети със скоростта на състезател от Формула 1.

Нарисувайте го с върха на пръстите си

Когато той легне, опишете цялото му тяло много бавно, само с върха на пръстите си. Това е истинско сладко мъчение, а възбудата е много по-голяма, отколкото ако го заведете на пийпшоу например. Нека да изглежда като момент на пълно възхищение. Вие отдавате чест на телата си и отделяте време един за друг, вместо направо да преминете към секса. Най-важното е, че с докосването ще изучите не само формите на телата си, но и зоните, които са най-чувствителни. Познанието е първата стъпка към добрия секс. Слушайте как бие сърцето му

По време на любовната игра допрете ухо до гърдите му.

Когато чуете как сърцето му започва да бие все по-бързо, можете да сте сигурна, че това, което правите, наистина му харесва. Нека импулсите на неговото тяло бъдат вашият пътеводител за движенията, с които го карате да се побърква от желание. Освен това, като синхронизирате ритъма на телата си, още повече заздравявате вашата връзка. Ако той заспи в ръцете ви след бурен секс, не означава, че е отегчен. Това е знак, че ви е приел близо до себе си и се е успокоил.

Събуждайте се със секс

sex2Когато започвате деня със секс, вие се доближавате емоционално. Така си казвате: „Радвам се, че си близо до мен, искам да съм с теб, въпреки че главата ми още е натежала и дъхът ми не е свеж.“ По- лесно е да се скриеш в нощния полумрак, тогава всичко изглежда различно. Слънцето обаче прави нещата много по-реални. Ако и на сутринта му покажете, че тялото му ви вълнува и неговите ласки могат да ви докарат до оргазъм, значи сте му се отдали изцяло.

Казвайте името му

Като споменавате името на човека, с когото правите любов, вие го уверявате, че думите ви са насочени само към него. Оставете името на партньора да се изплъзне от устните ви по време на секс. Така ще направите този момент още по-личен. Това е и начин да избегнете неговите съмнения, че само симулирате удоволствие, без да го изпитвате, Или че пъшкате със заучени звуци, които сте повтаряли много пъти на много различни хора. Тук има един тънък момент – да не сбъркате неговото име с нечие друго заради спомен или по инерция. Понякога такъв лапсус може да се окаже фатален за връзката ви.

Масажирайте лицето му

Мъжете обичат да ги галят по гърба, но когато милвате клепачите, устните, задната част на ушите, карате мъжа до вас да изпитва съвсем ново чувство. Да галите лицето на партньора е нещо много интимно и той се разтапя от удоволствие. Ако пък го направите с ус­тни и език, вместо само с пръсти, ще предизвикате вулкан от емоции. Внимавайте обаче да не се увличате, никой не иска да бъде олизван от крава. Но я пробвайте да прошепнете името му нежно, а после си позволете да му кажете съвсем тихичко, само за него, нещо по-вулгарно, докато гъделичкате ухото му с влажни устни.

Не гасете лампите

Ако не гасите осветлението, докато правите секс, вие показвате на партньора си, че се чувствате достатъчно сигурна да му покажете тялото си. Като разкривате взаимно те­лата си, вие сподяляте своята уязвимост и молите партньора да ви приеме такава, каква­то сте. Това не винаги е лесно, но със сигурност си заслужава риска. Ако не го направите, никога няма да разберете дали партньорът ви се възбужда от идеята за вас, или от истин­ските ви форми. Ще се изненадате да установите, че закръгленият ви ханш е безкрайно еротичен в неговите очи. Може би и неговите извивки ще извикат у вас повече желания, отколкото само фантазията.

Ето още няколко оръжия извън чаршафите, с които ще го накарате да мисли непрестанно за вас:

  • Оставете го да се държи с вас като с принцеса – да ви облича, да ви реши, да ви къпе.
  • Покажете, че може да примале­ете от желание дори когато върите съвсем тривиални неща – готвене или чистене.
  • Особено възбуждащо е да де­монстрирате как ви влияе сексу­алната му енергия на места, къ­дето сексът е табу. На служебен коктейл например издебнете ми­нутка, в която никой освен него не ви гледа, и съвсем красноречи­во оближете устните си точно пред очите му. Или на публично място пред всички му кажете ви­соко с възможно най-деловия си глас фраза, от която той недвус­мислено ще разбере, че го искате в леглото си. Веднага.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара