Ако питате кой да е от познатите си какви жени харесва, ще ви залеят клишета от рода на „с ей такива цици и с ей такова дупе“, „красива, интелигентна и добра домакиня“, „хиперсексуална“, „безгласна буква“ и прочее „дефиниции“.

jeni

Рядко обаче темата на така наречения мъжки разговор е какво искат жените. Защото, колкото и да не ви се вярва, те също си имат клишета и изисквания. Не, не, не си позволявайте да твърдите, че

„те искат само да ги чукаш редовно и да носиш пари вкъщи.“

Според психолози жените имат изградени принципи и изисквания към вас, нещо повече, рядко са готови на компромиси и предпочитат да се придържат стриктно към представата си за своя принц. Ама как да ги виниш? Колкото повече обожатели има една жена, толкова по-основателно й се струва да избере най-доброто и да не отстъпи ни на йота от претенциите си.

„Оня списък“

Едва ли ще срещнете жена, която да си го признае, но повярвайте, абсолютно всички представителки на нежния пол си имат списък с желаните качества на потенциалния партньор. Ако успеете да се доберете до този списък, вече сте с една крачка напред към нейната спалня.

Отношение към децата

Жените искат да знаят, че мъжът, с когото започват сексуални отношения, ще реагира адекватно на вся-какви последствия от това. “Не искам деца, искам цялото ти внимание и любов” е признание, с което шансовете ви за успех се доближават до абсолютната нула. Мечтата на всяка жена, дори и да не го признае, е да бъде майка, а вие да делите с нея отговорностите за отглеждането и възпитанието на детето. И когато тя изпадне в умиление пред бебето на приятелката си, не изврьщайте поглед, а го вземете в ръце, без да изпадате в ужас, че памперсьт му може да пропуска.

Чувствителност

Когато тя ви разказва нещо, което очевидно е от голямо значение за нея, не отвръщайте:”Ох, и аз имах много тежък ден”, а я погледнете в очите и кажете нещо от сорта: “Колко си напрегната, мила!”, “Знам, как се чувстваш”, “Хайде да помислим заедно какво може да се направи”.

Не се напъвайте да скриете сълзите си, когато гледате мелодраматичен филм.

Интелигентност

Каквото и да разбират жените под това качество, за вас е особено престижно да имате добро образование, да гледате политически предавания, да сте в час с пресата и да четете сериозна литература. Уменията ви да решавате кръстословици или да отговаряте на въпросите на Ники Кънчев без да търсите помощ от приятел, ще ви издигнат в очите на всяка жена. Ако имате по-детинска физиономия, си купете очила без диоптър.

Полъхът на успеха

Жените, ама наистина всички жени, изпадат в ужас от неудачници. Да изглеждате успял човек е може би едно от най-важните изисквания на дамата на сърцето ви. Ако пък имате влиятелни познати, обличате се модерно, а не евтино, и винаги имате прилично количество джобни пари, тя с удоволствие ще бъде жената до вас. Колата ви също не върви да е “Варбург” или жигулата на баща ви. Не че “Мерцедесът” е задължителен, един по-нов модел “Форд” ще свърши същата работа!

Размерът има значение

И не само той. Съвременната жена отделя не по-малко внимание от вас на това какво бельо носите и как поддържате хигиената и естетиката на интимните си части. Гъстата растителност отдавна не е белег на мъжественост. А това, че тлъстинките около талията ви са “секс дръжки”, е пълна заблуда – нито те нито са дръжки, нито са секси.

Сексуален опит

Невинността и плахото разсъбличане са били на мода преди един-два века. Жената иска да бъде ухажвана и любена умело и страстно. Отделяйте специално внимание на всяка партньорка, като имате предвид и това, което сте научили от интимните си изживявания с предишната – всеки се учи от грешките си. А вече има и доста специализирана литература по въпроса (излишно е да се казва, че не бива и да си помисляте да споделяте с нея, че четете такива книжки). Освен ако не сте на 15 години и първият ви сексуален опит е все още във фантазиите ви, със сигурност знаете, че жените отделят огромно внимание на ордьовъра, тоест на предварителната любовна игра. Постарайте се бързичко да откриете сегашната ви партньорка точно къде обича най-много да я докосвате.

Чувство за хумор

“Ако разсмееше една жена, тя е твоя”, обича да казва един мой приятел. А той определено разбира от жени. Не прекалявайте със сериозните разговори и опитите да покажете колко много знаете по всички въпроси. Забавлявайте я, старайте се да запомняте смешни вицове (по възможност не тези от Шоуто на Слави) и й ги разказвайте артистично. И в никакъв случаите не се напъвайте да я разсмеете, ако тя е в наистина лошо настроение или в ПМС (предменструален синдром). Просто изчакайте да й мине.

Доверие

Е, ако все пак трябваше да има номер 1 сред изброените изисквания, може би е именно това. Трябва да я накарате да повярва, че сте най-добрият, че сте единственият, че винаги знаете какво правите. Никога, ама наистина никога, не говорете празни приказки по посока на луната. Давайте само обещания, които действително смятате да изпълните. Така тя ще ви има доверие за всичко. Покажете й, че вие самият вярвате в себе си, дори когато се провалите в нещо, не падайте духом. Не й пред нея, оставете хленченето за приятелски мъжки запой. Жената има нужда да знае, че може да разчита на вас, че знаете как да постъпите и в най-трудната ситуация, че ще бъдете винаги до нея. Никога не казвайте: “Не знам как се прави това (например как се сменя крушка). Вместо това й обещайте, че ще го свършите, и бързичко вземете няколко практични съвета от някой по-оправен приятел.

Вървете изправен, а не с увиснали рамене и изпъчен корем. Гледайте я в очите. Това също внушава доверие.

И накрая – всички знаем, че идеален мъж не съществува. Но пък това не ви пречи да направите всичко вьзможно да да убедите очарователното създание срещу вас, че вие сте именно такъв. Дори и порасналите хора обичат приказките.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара