Полската верига за обувки и чанти CCC откри своя седми магазин у нас. Той се намира в Serdika Center на ниво -1 и се простира на площ от 540 кв. м.

DSC05684

Само за една година отворихме седем магазина. Планираме до края на 2016 г. да отворят врати още три обекта, а догодина – още шест, за да предоставим на повече българи достъп до качествени кожени обувки на разумна цена, заяви по време на откриването Венцислав Огнянов, генерален директор на CCC за България, Турция и Сърбия.

Освен с голямата си площ и модерен интериор, магазинът в Serdika Center впечатлява и с големия брой артикули, които се предлагат – над 1500 актуални за сезона обувки, чанти и аксесоари. Във връзка с откриването до 1 май всички те ще се предлагат с 20% отстъпка.

IMG_2474

Полската компания ССС е собственик на най-голямата фабрика за кожени обувки собствено производство в Европейския съюз. Това позволява поддържане на голям асортимент от артикули с оптимално съотношение цена/качество както в дамските и мъжките линии, така и в младежките и детските колекции.

Веригата е закупила и най-голямата платформа за онлайн продажба на обувки и чанти в Полша и региона www.eobuwie.com.pl. Очаква се през есента да заработи и българската версия на сайта, през който ще може да се купуват марки като Furla, Liu Jo, Guess и други на много конкурентни цени, допълни още Венцислав Огнянов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара