Рокли, перли, диаманти, лъскави обувки, три очарователни дами и група заразителни музиканти – всичко това на 3-ти юни, в София Лайв Клуб.

_DSC4550

Деси, Рони и Вера от Sentimental Swingers ви канят да споделите енергията от златните години на суинга,  и да се потопите в ритъма на музиката с виртуозния секстет на Михаил Йосифов, с предстоящите до края на годината концерти Diamonds and Pearls.

_MG_5762

Поводът за юнския концерт е премиерата на видеото към песента „Аз не правя така”, написана специално за дамите от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов. Авторското изпълнение бе представено преди година и е включено в първия албум на Sentimental Swingers „Cradle of Love”.

В петък, 03 юни, в 21.00 Явор Кунчев от Lindy Hop Bulgaria ще даде възможност на публиката да се потопи в ритъма на суинга, а в 22.00 музикантите ще поемат тази задача.

DSC_7033 copy
Видеото към песента “Аз не правя така” е заснето от режисьорката Катерина Тамбурковска в София Лайв Клуб, а зад камерата е операторът Иван Кунчев. За магнетичното въздействие на танците по време на снимките се грижиха момичетата и момчетата от Lindy Hop Bulgaria.

Атмосферата в двата снимачни дни и любопитни моменти от снимачния процес запечата известният моден фотограф Петър Тодорински в мейкинга към клипа. На 20-ти май, в Youtube канала на триото, ще се повдигне завесата към случилото се на снимачната площадка.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара