Персоналният подход на френската марка Biologiue Recherche прави козметичните продукти на бранда специални и предпочитани за борба с проблемната кожа. Индивидуалните формули се създават след диагностика, която всяка клиентка на Biologiue Recherche преминава.

BR_EVENT_1

Луксозната марка козметика направи своята официална премиера в България.

Biologiue Recherche е силно съсредоточена върху възстановяването на младостта и здравето на кожата чрез иновативни подходи за лечение на акне, белези, борба със знаците на годините – отпускане, бръчки, пигментации. Методите за лечение без използването на пара и екстракции правят премиум марката лидер в лечението на проблемна кожа. Използването на индивидуален клиничен подход води до видими резултати още след първата процедура. Дерматологичната козметика, използвана по време на лечението, в комбинация с методиката на масажите възстановява естествените защитни сили на кожата.

Луксозната маска ”Second Skin” няма аналог в козметичната индустрия, което е революционно откритие за по-красива кожа. Тя представлява първата електрически изтъкана маска от влакна от чиста хиалуронова киселина, които се поставят в кожата с помощта на мощен серум от растителни екстракти и планктон със специфична масажна техника.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара