Мечтаеш ли да бъдеш музикална звезда и да създадеш текста за следващия летен хит на Coca-Cola? Искаш ли да застанеш на сцената заедно с любимите си изпълнители – Mихаела Филева, Михаела Маринова, Тита, Eva Parmakova, Yoana, 4 Magic и те да изпеят твоите думи на концерт на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour? Това е твоят момент! Coca-Cola иска да чуе твоята песен и да разбере в какво вярваш, и за какво мечтаеш.

В търсене на нова звезда Coca-Cola обявява конкурс за писане на текст на горещия летен хит на турнето – „Моята Песен“. Финалистите ще се изберат от специално жури в състав: Михаела Филева, Михаела Маринова и Тита и представители на Coca-Cola, а големият победител ще бъде селектиран чрез публично гласуване в платформата MySparx.

Фаворитът ще има възможността да представи песента на най-мащабната музикална сцена в България, заедно със звезди на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour. И това не е всичко, освен уникалното преживяване да запише песен с любимите музикални изпълнители на България, победителят ще може да се изяви и като се включи в снимките на официалния видеоклип. Защото Coca-Cola сбъдва мечти!

Чрез най-любимото изкуство – музиката, Coca-Cola иска да окуражи тийнейджърите да споделят в какво вярват и да се изявят. Както системата на Кока-Кола в България помага за кариерното развитие на тийнейджърите чрез дългосрочната инициатива Youth Empowered, така и кампанията Coca-Cola Stories им дава възможност да изразят себе си и един от тях да изгрее на голямата сцена, заедно със своите любими изпълнители.

Желаещите да участват в предизвикателството, могат да го направят чрез Coca-Cola Stories на платформата mysparx.bg. За целта, участниците трябва да създадат своето „стори“ и да напишат текст по специално композирана музика, носеща духа на лятото. Текстът-победител ще бъде превърнат в песен, която ще се сдобие и със собствен музикален клип. Песента ще бъде излъчвана по радио, телевизия и онлайн и ще бъде изпълнена на живо по време на грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София на 14-и септември. В изпълнението ще се включат и звезди на турнето.

Кампанията на Coca-Cola – “Coca-Cola Stories” цели да превърне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в още по-вълнуващо събитие създадено от тийнейджъри за тийнейджърите. Защото това е тяхното турне, тяхната песен, тяхната сцена и тяхната Coca-Cola!

Още информация за условията на играта можете да откриете на www.mysparx.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара