Мъжете мислят повече за футбол, отколкото за секс – това показват резултатите от проучване, което оборва най-разпространените митове за нагласите на силния пол към интимните отношения, съобщи британският вестник „Дейли стар“.

Допитване на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, обхванало 1000 потребители, развенчава като най-големия мит схващането, че мъжете постоянно мислят за секс. Оказва се, че тази мисъл занимава през по-голямата част от деня едва осем процента от анкетираните представители на силния пол.

За сметка на това внушителните 64 процента от мъжете признават, че дневните им блянове са свързани не с жени, а със спорт, в частност с футбол.

Вторият най-разпространен мит е, че мъжете с големи ръце и стъпала притежават съответно и завиден полов орган. Участниците в допитването са уверени, че между размерите на въпросните части от анатомията няма нищо общо.

Сред най-разпространените заблуди са също, че стридите действат възбуждащо и че жените достигат до кулминацията в половия акт след мъжете.

 • Топ 10 на митовете за мъжете и секса

  Мъжете мислят за секс на всеки седем секунди (по-скоро мислят за футбол)

  Големи ръце и стъпала = голям пенис

  Лошо представяне в спортни прояви след секс предишната вечер

  Стридите действат възбуждащо

  Жените стигат до кулминацията в половия акт по-късно от мъжете

  Мъжете не изневеряват на партньорките си

  Добрият секс трябва да е спонтанен

  Добрият секс трябва да е продължителен

  Мъжете имат по-голям сексуален мерак от партньорките си

  По време на секс се изгарят много калории.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара