Според популярното мнение красотата се състои в правилните черти на лицето, пухкавите устни, едрия бюст и безкрайните крака. Но дали тези качества правят една жена наистина привлекателна? Не, това не е достатъчно. Всъщност, дори не е важно. Истинската красота, колкото и патетично да звучи, е нещо много по-сложно (или просто, зависи от гледната точка). Кои са седемте качества, които правят една жена привлекателна?

girl-872149_960_720

1. Страст

Жена без ентусиазъм и страст е скучна. Животът понякога ни прегазва като шесттонен камион. Едва успяваме да се справим с ежедневните задачи. Но ако една жена пази истинска страст към нещо или някого, тя ще пренареди живота си така, че да му се отдаде и това ще предаде такъв блясък на погледа й, че никой няма да й устои.

2. Топлина

Егоцентричните жени, които обичат и се грижат само за себе си, може да са красиви като картини, но студенината им отблъсква. Жена, която може да даде топлина и любов, винаги ще е по-желана от тази, която излъчва дистанция и егоизъм.

3. Интелект

Да си умна, е секси. Точка.

4. Весел нрав

Разбира се, ако човек е непрекъснато весел, това е твърде подозрително в този сложен живот. Но ако една жена все пак успява да излиза от трудностите с усмивка, умее да се смее и забавлява, тя увлича и хората около себе си. Щастливата жена привлича още повече щастие.

5. Постоянство

Жените, които не се отказват лесно, печелят. В работата, отношенията си, в живота изобщо.

6. Увереност

Ако вие сте уверена в красотата, интелекта и качествата си, останалите също ще бъдат. Тяхното мнение за вас е функция от вашето собствено.

7. Любов към живота

Може би именно любовта към живота събира всички горни качества накуп. Когато една жена е уверена, постоянна, страстна, топла, весела и интелигентна – тя пази искрата, която прави живота красив. Да бъде част от нейния живот е чест за всеки мъж.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара