След неколкогодишен сексуален стаж вече сигурно сте разбрали, че не е нужно да сте акробати, за да впечатлите една жена в леглото. Защото в крайна сметка всичко се свежда до няколко основни принципа.

Ето няколко хитрини, които ще ви гарантират присъствие в еротичните й сънища, а ако сте последователен – и запазено място в леглото й:

  • 1. Помнете името й

Вие най-вероятно се придържате към безопасните “бебчо” и “зайче”, за да не изпуснете името на бившата си изгора в сублимния момент. Това обаче е грешка. Жените искат да чуват името си в леглото, за да знаят, че правите любов с тях, а не просто употребявате частите им.

  • 2. Целувайте я

Целувайте устните й, ухото й, врата й. Целувките точно под ухото направо ще я влудят. Мнозина мъже започват любовната игра с целувки, но като видят, че половинката им е навита, бързат да свалят дрехите й и да се занимаят с други части от тялото й, като смятат, че целуването е изиграло своята роля и може да бъде забравено до следващия път. Грешка! Целуването не е ордьовър, който се омита за пет минути и после не се сервира до края на вечерта.

  • 3. Бъдете ГОТОВИ

Ако сте решили това да е Нощта, постегнете ергенската си стая: сменете чаршафите, както и боксерките си, поставете чисти кърпи в банята, сложете презервативи в чекмеджето на нощното шкафче и кана с вода в хладилника. Ако имате телефонен секретар, непременно го изключете. Не е сега моментът да слушате оплакванията на бившето си гадже или нарежданията на майка си.

4. Не забравяйте ръцете

Дръжте ръцете си постоянно около тялото й. Прекарайте дланите си през корема и бедрата й. Галете гърба й, а не само дупето.

  • 5. Бъдете нежен

Докато се боричкате, помнете, че нейните части не са като частите на колата ви. Ясно е, че прекарвате почти целия си живот в опити да бъдете “железни”. Жената е онова нещо, към което трябва да сте нежен. Докосвайте я, сякаш ще се счупи всеки момент.

  • 6. Правете комплименти

за всичко друго, но не и за ума й. Приятелката ви си знае и без вас колко е умна. Но само вие можете да отбележите, че в леглото е като порнозвезда. Ако искате, вярвайте, но понякога е по-добре да забравите за ума й.

  • 7. КОЙ свършва

Понякога просто не става. Ако го правите вече 20 минути и жената под или над вас не извиква “да, да”, най-вероятно няма да свърши. Добре е обаче вие да оповестите приближаващия край, за да й дадете шанс да направи усилие и да стигне до нирвана заедно с вас.

  • 8. Разчупете рамката

Тази вечер започнете, като погалите ходилата й. На следващата го направете в кухнята. Много жени признават, че половината оргазъм е в изненадата.

  • 9. Бъдете уникален

Едно уникално упражнение може да ви остави в секстефтерчето на всяка жена за следващите 50 години. Например, докато я галите нежно с пръст долу, вземете пръста й и го сложете в устата си, като правите същите движения. Това е доста еротично. Помнете обаче, че границата между гениалното и досадното е тънка. А вие не искате да я прекрачите. Така че не го правете всяка вечер – просто няма да е хитринка, нали?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара