Навикът да ставаме през нощта е един от признаците на изневяра. Това смята експертът по взаимоотношенията Кристиан Грант. Ето как експертът обяснява пред Daily Star защо този навик може да показва изневяра на партньора.

В проучване, проведено от приложение за запознанства, 52% от анкетираните признават, че имат проблеми със съня, след като започнат нов романс. Други 15% от участниците в проучването от тези, които са изневерявали на партньорите си, разкриват, че са се събуждали по-рано от обичайното, за да изпратят SMS на любовницата или любовника си.

Експертът смята, че всеки има свой собствен дневен режим и ако в него настъпят необясними промени, това е причина да се замислим. В същото време Кристиан Грант казва, че трябва да се обърне внимание дори на еднократна проява на

странно поведение.

Специалистът по взаимоотношения нарича повишеното внимание от страна на избраника или избраницата още един тревожен сигнал. Хората, които изневеряват често започват да прегръщат и целуват партньора си по-често.

57% от анкетираните признават, че по време на изневяра са изпитвали силна привързаност към партньорите си. Някои от тях обясняват, че връзките с любовници ги изпълват със страст и ѝ помагат да се избегне рутината на брака.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара