Дългите отношения могат да доведат до това един ден да не искате да правите секс. Как да подобрим сексуалния живот? Какво може да се направи, ако това развитие на събитията не ви харесва? Ето 4 начина да направите това:

Сексът е здраве

Преминаване от наситени мазнини към ненаситени: яжте мазни риби, яйца, ядки и семена. И, разбира се, намалете пушенето и консумацията на алкохол – те намаляват сексуалното желание. Това се отнася не само за жените, но и за мъжете. Прекомерното тегло, тютюнопушенето и алкохола оказват влияние върху степента на възбуждане и притъпяват усещанията. При мъжете над тридесет години най-добрият начин да възстановите повишената сексуална активност е да ходите по-често и да спрете да пиете. И тук дори не се нуждаете от симулатори – прибирайте се от работа пеша, не ползвайте асансьор. Така получавате добра ежедневна тренировка.

Намерете време за релаксиране

Много от жените, които живеят в постоянен стрес, откриват каквито и да е причини за загубата на либидо, но не се сещат, че това може да се дължи на самия стрес. За какъв вид секс може да мислите, когато се чувствате като вулкан или се съмнявате в бъдещето? Намерете вашият начин да се отървете от тези неприятни преживявания и ще видите резултата.

Ако няма доверие, няма и секс

Да, на двайсетгодишна възраст всичко е обратното – първо секс, а след това и познаването и доверието. Но сега говорим за стабилни двойки, а не за спонтанен секс зад завесата в магазина с красив продавач, нали? Така че внимателно погледнете вашите отношения. Обичате ли да прекарате време заедно? Съвместно гледане на филми, ходене на ресторант и дори на разходка? Ако е така, това е мощен афродизиак сам по себе си. Ако се избягвате, тогава съжалявам, но за какъв секс говорим тук? Може би е време да обсъдите открито какво точно искате. Понякога е необходима дори намесата на специалист в семейните отношения.

Разширете своите удоволствия

Сексът не е проникването на член в жив човек в различни пози. Рано или късно престава да дава удоволствие. Сексът е всички ласки, игри и докосвания, които споделяте помежду си за удоволствие. Масаж и секс играчки, игри за обличане и секс на нови места, извън спалнята – всичко, което разпалва въображението и засилва сексуалната активност. Направете го. Най-важното: Каквото и да изберете, важно е да ви харесва и на двамата и да не създава проблеми на другите.

Източник: Домашний очаг

Facebook Twitter Google+

0 Коментара