Подарете си една незабравима ваканция на брега на морето. Обградете се със спокойствието и лукса, които заслужавате и отнесете с вас спомена за едно незабравимо лято.

Ваканционен комплекс Марина Кейп е мястото, в което ще се влюбите от пръв поглед!

Намира се на брега на Ахелой – има собствен залив, плаж и малко пристанище за яхти и рибарски лодки. На минути е от Слънчев бряг, Несебър и Поморие и на 19 километра от летище Бургас.

Марина Кейп има всичко за перфектната ваканция – море под балкона, басейни и паркове, СПА комплекс, спортни зали, ресторанти, кафенета, лятна сцена, конферентен център.

Царството на удоволствията 

СПА центърът предлага богата палитра от лечебни и релаксиращи процедури, които тонизират тялото и сетивата и възраждат силите и желанията. Йонният детоксикатор е истинска възраждаща технология. Velashape е още една грижа за красотата – единственият ефективен и безболезнен нехирургически метод за извайване на тялото. Марина Кейп предлага уроци по йога, има фитнес-център и единствените в региона два корта за скуош.

Деца и възрастни – всеки със своя рай 

В Марина Кейп децата получават едно истинско синьо лято, докато родителите им се отдават изцяло на почивката си. В специалния детски център малчуганите могат да играят на воля под наблюдението и грижите на специалисти..

Ваканционното селище разполага с денонощна охрана и 200 камери за видео наблюдение.

В добавка към уюта, спокойствието, плажа, спорта, релаксиращите процедури, забавленията, комплексът предлага: Единственият  Иракски  ресторант по родното Черноморие – екзотичните си блюда готви тук прочутият майстор готвач Аля Рахим,  който освен славата си в София има и богат опит в Багдад.
Може да прекарвате времето си на басейна и на водния бар,  да отидете на риболов с лодката на дядо Тодор, да хапнете най-добрата пица в Pizza Cape, да се насладите на специално подбрано меню в ресторант Antica.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара