Броени дни остават до старта на 11-то издание на най-голямото сватбено изложение у нас – Balkanica Wedding & Honeymoon Exp. То се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака и ще се проведе на 19 и 20 януари.

Снимки: Архив на Balkanica  Wedding & Honeymoon Expo

За първи път интересен акцент ще бъде представянето на мароканска сватба със съдействието на Посолството на Мароко в София. Посетителите ще могат да видят уникални ръчно изработени сватбени кафтани, съчетани с бижута и да се докоснат до културата и традициите на тази екзотична страна.
Новите колекции булчински рокли ще бъдат представени от осем известни марки и утвърдени модни дизайнери като „Алегра“, Alfa Brides Bridal House, модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазрова, Mille Bridal, Love Bridal, Victoria Bridal, Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, модна къща „Одета“

Изложението Balkanica  Wedding & Honeymoon Expo представя чрез водещите компании в сектора на сватбената индустрия широка гама от продукти и услуги. През 2019 г. повече от 50 фирми ще покажат новите си предложения и идеи за сватбата. Двойките и техните близки ще получат професионална информация и консултация.

Туристически агенции ще предложат специални пакети за незабравимо сватбено пътешествие до близки и далечни дестинации. Всички посетители ще имат възможността да опитат късмета си като участват в томболата с много подаръци и да се възполват от големите отстъпки, които фирмите ще направят на изложението.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара