След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, “Большой Московский Цирк” се завръща с двучасов шоу  спектакъл “OFU – ПРИЗЕМЯВАНЕТО ”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Програмата “OFU – ПРИЗЕМЯВАНЕТО”  разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати,  опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно.

Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни!

Ще има и невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади!

Мащабната продукция превишава 100 души  – акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най–добрите циркови артисти в света –  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на „Болшой Московский Цирк“ са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  –  лидери по продажба на билети в Русия и в света.

На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс , двамата са режисьори на  спектаклите  на „Болшой Московский Цирк“ .

Премиерните представления: 21 март в  Русе – Арена “Монбат”, 24 март в Пловдив – „Колодрум”, 26 март в София – Арена “Армеец”.

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Необходимо е само родителите да носят копие на акта за раждане на детето.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара