Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е публикуван годишния хороскоп за 2019.

12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж, в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Снимки: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

 Ивелина се занимава с мода от 2011 година. Учи в престижния университет UEL в Лондон, където изучава „Бизнес и Маркетинг“ с насока в модния бизнес. Тя се е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда. Благотворителността също не е чужда за нея, а скоро предстои  да представи новите си проекти и в България.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара