Шоколад ще обгърне столицата през уикенда на 26 и 27 март. Второто издание на Grand Chocolate Festival е подготвило прекрасни изненади за малки и големи шокохолици!

Grand Chocolate Festival (1)

 

От 10:00 до 18:00 в София Хотел Балкан (бившия Шератон), гостите на фестивала ще могат да се насладят на над 400 уникални продукта, сред които: бирен шоколад, трюфели с ракия, пралини с розова вода, веган и суров шоколад, шоколадово суши, сладоледено шоу с галактически сладолед, френски макарони с черен трюфел, с узо и бял шоколад, както и със сьомга за най-смелите. Освен това изложението ще представи бижута уникати от шоколад, шоколадова козметика и СПА терапии с шоколад.

Grand Chocolate Festival (2)

Grand Chocolate Festival е подготвил и още приятни преживявания: изложба с шоколадови фигури, рокля в реален размер с шоколадови елементи, интересни презентации на тема „Как се прави шоколад?“, „Шоколадови бижута? Защо не!“, „Шоколадът-вкусен и полезен“, шоу-презентация с кафе и топъл шоколад от известен гръцки бариста, разказ от първо лице за това какво е да си дизайнер и то на шоколадова рокля, както и зрелищно сладко шоу от първенеца в сладкарството шеф Ради Стамболов.

Билетите за най-сладкото събитие на годината могат да се закупят онлайн, през сайта на Тикетпро, а също и от партньорските каси на разпространителя. Децата под 7-годишна възраст ще влизат безплатно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара