Дванадесетият знак от Зодиака държи отворена вратата към новото начало. За да бъдат и верни на миналото, и гото­ви за бъдещето, Рибите са дарени с вдъх­новение, чувствителност и впечатлителност. Всичко това придава особено звучене на техните проявления в любов­та и усложнява общуването им с околни­те. В зряла възраст те се страхуват от излъгани чувства не по-малко, отколкото през ранните години. За тях сексът е висше изживяване. Затова не им предла­гайте сделки, материални ценности и примамливи предложения в отговор на техните топли ласки. Постарайте се да им станете симпатични с открито по­ведение и рицарски постъпки. Ето какви са отношенията на дамите Риби с парт­ньора им според неговата зодия:

horoscope-639125_960_720

Овен

Тук се сблъскват очи 6 очи нежност и нетър­пение, желание за изрично доминиране и скри­та Воля за победа. Рядко тази комбинация е щастлива, но всяко правило има изключения.

Телец

Те се разбират, справят се заедно със слож­ни задачи, но когато нещата опрат до секса, всеки се затваря в себе си, воден от убежде­нието, че жестовете му се разбират пог­решно. Добра двойка са, но във възрастта на спокойните чувства.

Близнаци

Те са опитват да преборят упоритостта на характерите си. Това е подходящата двойка за годините на юношеството, когато се учим да зачитаме и чувствата, и желанията на другата страна.

Рак

Класическа двойка в астрологията. Обикновено тези два знака си партнират отлично и всеки, наясно с качествата и недостатъците си, опитва да балансира във връзката. Точно по тази причина възпитанието играе решаваща роля.

Лъв

Колкото и странно да звучи, тези различни по темперамент и идеи души могат да живеят съвместно спокойно и дълго. За целта обаче е нужно да осъзнаят, че всеки трябва дас ледва своя професионален път и да се опитват да сближат интересите си.

Дева

Противоположностите се привличат, но в случая тези диаметрално разположени зодиакални знака не си помагат в любовта. Те мо­гат да съжителстват заедно, но трябва предварително да са уговорили правилата, по които ще тече съвместният им живот.

Везни

Тази връзка има своите добри страни, ако да­мата е увлечена по правилата на алтруизма и не изисква непременно и непрекъснато да бъде ухажвана и материално стимулирана.

Скорпион

Тези зодиакални знаци се разбират, без дори много-много да си говорят. Смятам, че обща­та им основа е вербалният контакт и най-ве­че сексът.

Стрелец

Имат толкова общи идеи, че често времето не им стига да си ги споделят. Обикновено бракът помежду им е дълготраен, макар не винаги спокоен.

Козирог

Ако Козирогът съумее навреме да разчупи своята скованост и се остави в ръцете на чувствителната и благородна Риби, то връзката помежду им не е само възможна, но и желателна.

Водолей

Този контакт може да бъде предсказан само по индивидуалните звездни карти на парт­ньорите. Ако обаче имат общи професионал­ни цели, свързани с работа за доброто на об­ществото, връзката им ще е трайна и плодотворна.

Риби

Те си приличат и се познават толкова добре, колкото никой друг. Това обаче не винаги е ос­нова за приятен и съвършен брак. Преди всич­ко трябва да се научат да дават свобода на другия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара