Велмакс е полска фирма, която успешно присъства на българския пазар от няколко години. Фирмата произвежда продукти с доказано високо качество и изключителна издръжливост, а основен фокус е разработването на решения, които помагат на нейните клиенти да живеят по-здравословно и комфортно.

Фирмата оперира успешно от няколко десетки години в редица европейски държави и през 2021 г. Велмакс бе удостоена с престижна награда – първо място в категория „Международен престиж“ от Balkan Business Awards. Компанията е носител на още редица награди за качество, дизайн и отношение към своите клиенти.

Какъв е асортиментът на Велмакс?

Компанията предлага широка гама от продукти за бита като:

  • спално бельо, изработено от висококачествени тъкани със здравословни свойства;
  • кухненски съдове и кухненски ножове с най-високо италианско качество, които позволяват да се приготвят вкусни ястия без мазнина и сол;
  • уреди, които създават по-здравословна среда вкъщи, сред които пречиствател на въздух, климатик/йонизатор, робот за прозорци, масажор, уред за готвене и дори сокоизтисквачка, която запазва свежестта за по-дълго;
  • почистващи системи, сред които и иновативното решение на Велмакс за борба с бактериите и акарите в дома или офиса.

Нуждата от борба с бактериите

Във времена на пандемия, чистотата е от особено значение. Иновативната прахосмукачка използва тристепенна филтрация, за да премахне 99,8% от бактериите, акарите и алергените в дома. От пране на килими до почистване на прозорци и пердета, Security Clean съчетава в себе си толкова много възможности.

Какво е решението на Велмакс?

След дългогодишни разработки, Велмакс създаде Security Clean – иновативна перящо-почистваща система от ново поколение, която е достатъчно да тествате само веднъж, за да забравите за всички други почистващи уреди. Разполага със смукателна мощност от 2400 W, което дава на Security Clean изключителна мощност при почистване на различни видове настилки, матраци, мебели и дори прозорци. Дизайнът й е компактен, има малки колелца, които я правят лесна за придвижване в различните помещения във всеки дом или офис.

Какво още ни дава перящата прахосмукачка на Велмакс?

Въпреки своята мощност и мултифункционалност, почистващата система тежи едва 0.9 кг, което я прави изключително удобна за използване от всички. Върху корпуса й е позициониран специален бутон, който може да регулира дръжката и ограничава ненужното навеждане – със сигурност вашият гръбначен стълб ще го оцени. В допълнение, Security Clean не се нуждае от закупуване на филтри, торбички и каквито и да било други аксесоари или консумативи, за да поддържате нормалния ритъм на работа. Прахосмукачката е напълно самостоятелна и се чисти лесно – само с вода.

Какво казват клиентите за Велмакс и Security Clean?

Подобно на другите уреди на Велмакс, Security Clean получава най-висока оценка за качество и работа от клиентите. Прахосмукачката се радва на висок интерес от страна на потребители в редица държави. Нейната тристепенна филтрация я направи предпочитан помощник в чистотата с настъпването на пандемията и нуждата от справяне с различни видове бактерии и вируси. „Осигуряването на здравословна среда вкъщи е приоритет номер 1 за мен и моето семейство. Затова избрахме да се доверим на Security Clean“ споделя един от доволните клиенти на Велмакс.

Доказателство за сигурност

Свидетелство за безупречната работа на Security Clean е нейната многогодишна гаранция за качество, която получава всеки нов притежател на иновативната прахосмукачка. Това дава спокойствие и сигурност за клиентите на Велмакс, както винаги. Налична е и опция за лично тестване на уреда, който може да се заяви бързо и лесно в онлайн магазина на Welmax. Със Security Clean можем да кажем „Сбогом“ на бактериите вкъщи и да направим нашия дом едно по-сигурно, чисто и здравословно място за живот.

Велмакс – вдъхновява със здраве.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара