Когато бях дете си мислех, че хората, които твърдят: „Повече обичам да правя подаръци, отколкото да получавам“ са лицемери и лъжци. Ама от тези, нескопосаните. Та кой изобщо ще повярва на версията, че предпочиташ да пазаруваш за някой друг вместо за себе си.

И ето, че в една друга възраст, когато съм щастлива с това, което имам, и съм станала по-капризна и от познатия герой от детската приказка, вече ми доставя удоволствие да виждам любопитните очи, тършуващи в подаръчната торбичка. Или да надушвам онази бушуваща специална смесица от чувства между желанието да запазиш идеалната опаковка и да разкъсаш яростно пакета, за да видиш какво има вътре.

За мен изборът на подарък е нещо като ритуал. Да познавам човека, да знам не само какво ще му хареса, но и какво ще го изненада. Изпитваш повече от топло чувство, когато те осени идеята и знаеш, че това ще предизвика перфектната реакция.

Сега, след като разказах за скрития си талант в правенето на подаръци, предлагам на вашето внимание и специалната си селекция под надслов „модерно & полезно“. Насочена е към хората, които обичат технологиите, забавленията и работата си, и с радост ще приемат този хардуерен ъпгрейд.

Любов по ноти – Logitech G435

Тези супер свежи, ултралеки и страшно модерни слушалки са абсолютният хит на сезона. Музика, филми или гейминг – каквото и да изберете – преживяването ще ви потопи в един напълно нов свят. Logitech са създали този хедсет безжичен, защото знаят, че няма по-хубаво от това да премахнеш всички ограничения, които кабелите създават. А най-хубавата част – цели три цветови комбинации, от които да избереш перфектния подарък.

Цена: около 160 лв.

Стил и елегантност с MSI Modern 14

Едва ли има по-приятно усещане от работата на чисто нов лаптоп. Клавишите на клавиатурата са девствено тихи, той е бърз и красив, и е новият ви спътник в живота. Усещането е като да си намерил нова сродна душа, която те разбира и прави всичко, за да си щастлива. Или поне у мен чувството е подобно, когато си купувам нов лаптоп. А след тези лични откровения е време да ви разкажа защо този ноутбук може да направи някого истински щастлив. Първо – той е много лек. И много тънък. Когато говорим за преносима техника – това е важно качество. В компактните 14 инча няма да тежи нито в студентската раница, нито в дамската чанта. В същото време батерията му е издръжлива, а видът –  супер стилен. Какво повече може да искаме от един лаптоп – освен да ни отведе на върховете на вдъхновението.

Цените на модела започват от около 1400 лв.

Вдъхновени навсякъде – Logitech MX Keys Mini

Позволявам си още едно предложение от любимите ми швейцарци. Марката наскоро представи една супер удобна и с премиум функции мини клавиатура от върховата мастър серия МХ. Какво означава това накратко – имате супер функции като бутон, който вади емоджи панела; бутон, който мютва микрофона по време на онлайн среща (за да проведете набързо разговор по телефона с куриера) и бутон, с който може да диктувате кореспонденцията си на английски. И това не е всичко – стабилен корпус и интелигентна подсветка на клавишите за работа. С нея е супер удобно да се пише от телефона, а за пълен разкош идва с възможност за избор от три цвята!

Цена: около 220 лв.

Балончета в чаша – содамейкър Philips

Дали от носталгия по детските лимонади или от софистицираното уиски със сода, машината за газирана вода тази година ще бъде една от най-свежите и приятни изненади, които да поднесете на близките си. И защото човек не само може, а трябва да живее със стил – содамейкърът Philips може да прави цели три вида газировка – от слаба до максимално газирана вода. Бутилката лесно се съхранява в хладилник и за финал остава само да се насладите на гъделичкащото усещане на балончетата.

Цена: около 200 лв.

Звук от друго измерение с Bowers & Wilkins PI5

Ако до сега сте смятали, че не можете да покорите някого с подарък, то явно не сте обмисляли безжичните слушалки за телефон PI5. Bowers & Wilkins е марка за познавачи, които знаят, че точно този английски бранд е партньор на легендарното студио в Лондон „Аби Роуд“ за създаването на невероятния звук в албумите на любимите ни изпълнители. И именно този стремеж към съвършенство ще получите в True wireless слушалки BOWERS&WILKINS PI5. И любимото ми – има ги в бял и черен цвят.

Цена: около 490 лв.

В крак с времето – смарт часовник Canyon Salt

За тези, на които им е трудно да следят всичко важно, един куп нотификации и в същото време да имат баланс в здравословния си начин на живот – смарт часовникът Canyon Salt ще внесе истинска промяна в забързаното ежедневие. Не само на външен вид, но и като технологични опции ще се влюбите в това “солено“ бижу. Лесно се свързва с телефон и дискретно дава възможност да поглеждате нотификациите си дори по време на среща, за да отсеете истински важното от информационния баласт. Следи спортната активност и направените крачки, а с него дори може да управлявате камерата на телефона, за перфектното селфи. Толкова удобен е този часовник, че може да се изкушите освен за подарък – да вземете и един за себе си.

Цена: около 130 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара