При носенето на облекло можем да изпробваме различни варианти. Те ни дават свои отделни характеристики – някои от тях предлагат по-нестандартна визия, други са актуални в момента, трети ни топлят повече и така нататък. Това означава, че понякога е полезно да открием нещо ново или да получим ценен съвет, който да подобри начина, по който носим дрехите си, за да придобием още повече комфорт и уют.

Какво е послойната система?

Когато си търсите дамско облекло, каквото можете да намерите тук, https://www.bolf.bg/bul_m_Дамско-облекло_Дамски-елеци-15126.html, то със сигурност можете да забележите различни елементи от него. Тук влизат и дамските жилетки и елеци. Когато говорим за тях, не бива да пропускаме да насочим разговора и към послойната система. Какво обаче е тя?

Е, по същество послойната система е много проста и лесна за разбиране. Доста често се използва от туристи или планинари (като в този случай се модифицира леко). Състои се от следното: най-долният слой на облеклото се състои от дишаща тениска или блуза, която осигурява достатъчна свобода на тялото ви и отвеждане на евентуално изпотяване, така че да не се задържа влага по кожата ви. Средният слой е термоизолационен – той е този, който осигурява защитата от студа и комфорта на тялото ви. При планинари той обикновено е от полар или дебела подплата, която да ги защити от студа навън. При останалите обаче този втори (среден) слой може да се състои от каквото си пожелаете – суитчър, анорак, обикновено горнище или друга връхна дреха. Третият слой, от друга страна, се състои от елемент, който осигурява защита от вятър, дъжд и сняг. Отново ще вземем за пример планинарите – обикновено при тях този слой се състои от материя, която не позволява пропускане на вятър и влага в по-долните слоеве на облеклото, така че те да не се намокрят и да ви разболеят. В нашата статия обаче ще разгледаме жилетките и елеците като трети слой.

Общо взето, това представлява трислойната система. Тя е изработена, за да гарантира максимално функционално използване на различните елементи на облеклото с цел да се изгради отлична система, която защитава тялото. Същевременно обаче идеята е и да се осигури комфорт и свобода на движенията, която да не ви ограничава. Когато като трети слой сложим жилетката, освен всичко останало, придобиваме и изключителна визия, която ни осигурява стилен вид.

Защо да изберем послойната система и жилетките/елеците като трети слой?

Първо, защо послойната система? Е, защото тя е отличен начин да си гарантираме топлина, уют и комфорт през мразовитите дни.

След това обаче, защо жилетките/елеците като трети слой? Е, това е нашето предложение днес поради ред причини. Една от тях е че това ви осигурява отлична визия. Все пак, жилетките и елеците са съвременен елемент от облеклото, който е неотменна част от отличния външен вид. Друга причина е че те осигуряват достатъчно топлина за студените дни, без да изменят на чудесните си характеристики що се отнася до комфорта и стила. Така, с жилетките можете да постигнете страхотен външен вид, който освен че блести с красота ви носи и отлична визия. Е, именно затова бихме ви препоръчали офертите на Bolf – първокласно облекло на отлични цени. Тук ще намерите разнообразие от страхотни дамски жилетки и елеци, изработени от най-висококачествени материали и по съвременни технологии, за да ви гарантират превъзходно качество с отлични визуални характеристики и ненадминат комфорт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара