Ново, уютно и цветно аранжирано място за естествена красота отвори врати в София. Разположен на два етажа на столичния булевард „Стамболийски”, REINA е пространство за естетични процедури, в което може да направите и своя маникюр, педикюр, както и да се погрижите за косата си.

Появата на новия естетичен център е истинско облекчение за хората, защото им пести време в забързаното и пълно с ангажименти ежедневие. Всички имаме нужда да се погрижим да изглеждаме добре, за да се чувстваме добре и да излъчваме позитивна енергия, която да ни помага в общуването с приятели, в работата и в грижата за любимите хора. И е чудесно, че има място, което може да отговори на всичките ни женски нужди, без да се налага да обикаляме куп точки на града.

Хубавото на този нов естетичен център е, че се цени времето на клиента, както и неговият комфорт. Всяка една от терапиите, които предлага REINA, се прави с последно поколение апарати и изпитани продукти за красота. Консултацията е напълно безплатна.

И още нещо: разкрасителните терапии могат да не са мъчителни, REINA е център за естетични процедури, без хирургични намеси, без никаква мануална терапия – стискане и почистване. Клиентите са в ръцете на обучени специалисти, които имат сертификати за работа с уредите, с които се правят процедурите. Продуктите, които използват, са патентовани, клинично тествани серуми.

Ето някои от процедурите, които предлага REINA

Уникална Вортекс технология

Апаратът Hydrafacial 2.0 работи с уникална патентована технология – Vortex. Тя представлява завихряне на въздух и серум с помощта на лек вакуум, подобно на мини торнадо. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина, като кожата се насища с полезни биосъставки.

Hydrafacial 2.0 е терапия за лице и тяло, подходяща за жени и мъже на всяка възраст – всеки, който желае да почисти и подхрани своята кожа с коктейл от био- съставки. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, Hydrafacial 2.0 помага при: заглаждане на бръчки, акне, розацея, мазна кожа, петна и слънчеви изгаряния.

Резултатът не е видим веднага, тъй като серумите продължават да действат и след самата процедура.

Контуриране на лице и тяло с MORPHEUS8

Morpheus8 е фракционирана радиочестотна процедура, чрез която се стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве на кожата и се редуцират бръчките. Това е миниинвазивна процедура, която използва матрица от микроигли, за да възстанови дълбоките слоеве на кожата с минимална болка и възстановителен период.

Самата процедура протича по следния начин – консултация с специалист, подписване на декларация за информирано съгласие, прави се с упойка с маска за около 40 минути, след това – почистване, дезинфекция със спирт и самата терапия. Това е най-агресивната процедура, която центърът предлага. Апаратът работи с игли, но самите те не са опасни и няма как да се получи разкъсване на тъканта.

С Morpheus8 може да бъде третирано цялото лице и отделни части от тялото, по които има бръчки, неравен тен или белези от акне. Помага и при целулит.

В зависимост от проблема, който се третира, са необходими между 1 и 3 процедури веднъж месечно за най-добри резултати.

Технологията Morpheus8 е подходяща за всеки тип кожа.

Уредът има накрайник за моментален лифтинг ефект, който се използва често от много звезди преди участие.

Оформяне на тялото и стоп на целулита с VelaShape

VelaShape III е уред, който редуцира целулита дълготрайно след 2 до 4 процедури, стяга и контурира  тялото. Тази процедура е малко по-дискомфортна на местата, където има по-твърд целулит. VelaShape III е единственият апарат, който използва патентована Elos технология, в комбинация с вакуум.

Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура – кожата става пo-гладка и по-стегната.

Vela Shape III съчетава в себе си три изпитани технологии – най-мощната радиочестота, вакуум и лазерен инфраред. В комбинация те дренират и загряват в дълбочина, като предизвикат процес за производство на нов колаген и еластин в кожата. И докато редица други апарати на пазара стимулират само колагенезата – стягането на колагеновите влакна и имат моментален стягащ ефект, който бързо отшумява, то Vela Shape III оформя тялото дълготрайно.

Процедурата е безопасна и ефективна, подходяща за всички типове кожа.

Последно поколение лазерна епилация

Primelase HR е диодна лазерна технология, която се характеризира с най-голямата пикова мощност на пазара (3600 W). При тази технология се използват много къси импулси с висока доза енергия, идеална за остатъчни косми. Динамичният или безболезнен режим е другата важна характеристика на Primelase HR. Тази система позволява да се работи без болка, което прави лазерната епилация поносима за всички пациенти.

Primelase HR използва crystal freeze технология за охлаждане в апликаторите си, която постоянно регулира температурата. Това прави отстраняването на космите много по-безопасно.

Лазерното отстраняване на нежеланото окосмяване изисква няколко сесии. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, вида на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Която и от тези процедури да изберете, няма да съжалявате. А и помислете – в REINA има всичко, от което имате нужда. И то на едно място.

Естетичен център REINA се намира на бул. „Александър Стамболийски” 130-132, тел: 0889 38 55 56, www.reina.bg, reina.aesthetic@gmail.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара