На 2 септември 2020 г. ще се състои уникално, вълшебно и омагьосващо пълнолуние в Риби. Това ще бъде бъде най-романтичното, блестящо и очарователно пълнолуние!

Астро статии

Подобно на сребърната лунна светлина, отразена във водите, тя може да ви хипнотизира, да ви вкара в магията или дори да ви отклони от курса с магическите си трикове. Истинска любов ли е или илюзия? На прав път ли сте или просто ви правят на глупак? Само времето ще покаже. Засега си дайте време за мечтание. Нека мечтите и образите ви изненадaт.

Пълнолуние в знака на Риби

Това пълнолуние в Риби ще има силата да подхрани вашите мечти. В този период Луната от гледна точка на Земята ще изглежда като „микро“ Луна – на дистанция.  Затова обърнете внимание дори на най-малките ви мечти и най-незначителни предчувствия породени от интуицията ви и смело им придайте форма и смисъл.

Ако твърде много се отпуснете в мечтание и образи, какво тогава? Винаги можете да се приземите със слънцето в Дева, противоположния знак на Рибите, и да използвате проста, практична задача, за да се заземите. Девата е свързана с това да се захванете с бизнес, да бъдете практични, точни и продуктивни. Рибите, от друга страна, са мечтателни, мразят рутините и се нуждаят от таймаут. Рибите и Девата са двата знака в зодиака, които искат да помогнат на другите и да облекчат страданията в света. Това би било добро време да се включите като доброволци в социална кауза, да се свържете с онези, които имат по-малко късмет от вас. Дори само изпращането на молитва към тези, които имат по-малък късмет от вас, има значение.

По време на това пълнолуние в Риби, през септември 2020 г., е добре

да се откажете от графика, рутината, срещите си

или важни имейли и телефонни обаждания, само за деня или дори част от деня. Отделете време, за да се съсредоточите върху духовното си Аз, медитирайте, бъдете близо до водата и си позволете да си представите и визуализирате как бихте искали да изглежда вашият свят. Някои от отговорите на вашите проблеми и предизвикателства могат лесно да дойдат при вас, ако се освободите от ежедневните си задължения.

Проучванията показват, че ако се върнете към трудна задача, след като сте направили почивка, е много по-вероятно да излезете с креативно решение, отколкото ако продължавате да се мъчите да излезете с отговор.

Така че, дайте си шанс да правите по-малко, да получавате, вместо да продължите да давате и да натискате навън. Това е време за навлизане навътре: търсете отговорите си вътре, вместо да гледате извън себе си!

Позволете си да се отпуснете на дивана и да отделите време за  филм, игра или музика, която е толкова поглъщаща, че напълно да забравите проблемите си за известно време.

Насладете се на света с мекота и ефирност!

Какво да правим по време на пълнолуние в Риби:

 • Подарете на някого нещо, от което вече не се нуждаете или използвате;
 • Изследвайте вашите интуитивни или психически способности;
 • Намерете нещо, което сте загубили;
 • Медитирайте;
 • Излъчвайте спокойствие и мир;
 • Започнете романтична история;
 • Изучавайте астрология, таро, руни или нещо езотерично;
 • Танцувайте, пишете поезия, рисувайте, играйте;
 • Прекарвайте време сред природата, особено близо до водата;
 • Направете си масаж;
 • Изследвайте виртуалната реалност;
 • Станете доброволци в приют за бездомни;
 • Дарете за благотворителна организация, към която изпитвате страст;
 • Кратка, сладка дрямка;

Предизвикателствата на пълнолунието Риби през Септември 2020-та

Едно от предизвикателствата на енергията на Рибите е, че може да бъдете твърде наивни. По време на това Пълнолуние в Риби бъдете внимателни, да не бъдете привлечени от драматична история.  Някой може да звучи толкова убедително, че се нуждае от пари от вас и това може дори да е член на семейството, но ако не можете да си го позволите или интуицията ви казва да не го правите, тогава не го правете. По-добре да се чувствате малко виновни за кратко, отколкото да се разделите с трудно спечелените си пари и по-късно да съжалявате.

Друга потенциална трудност по време на това Пълнолуние в Риби е тенденцията да искате да избягате от света, в който живеете, и да използвате алкохол или други вещества, променящи съзнанието, за да облекчите стреса, който може да изпитвате. Рибите често не знаят кога да спрат, така че ако почувствате това желание го направете умерено, или се опитайте да използвате тази енергия по конструктивен начин.

Дали пълнолунието през септември 2020 ще сбъдне мечтите ви?

Дайте си шанс да се пуснете по течението в този момент. Напълно се потопете в тук и сега. Настройте се на фина честота за  промените във вашата среда и се придвижвайте точно като риба, свободно и лесно. Толкова много от ограниченията, които си поставяме сме създали самите ние. Използвайте това Пълнолуние в Риби, за да видите своя свят без граници и отговорности. Вижте взаимосвързаността на всичко на нашата планета и извън нея.

Хороскоп за всички зодии

Овен

Мили Овни, по време на това Пълнолуние в Риби е време да направите крачка назад от суматохата и да нахраните духа си. Може би ви се иска да отделите малко време за себе си? Време е да се излекувате и възстановите, да медитирате и да се откажете от желанието си за  контрол. Отговор, който търсите от дълго време насам, може да ви дойде насън.

Телец

Пълни сте с надежди и мечти за бъдещето, скъпи Телци, и те сега идват с пълнота! Можете ясно да видите към какво се стремите и дори да е малко нереалистично, това запленява вашето творческо въображение и ви вдъхновява нататък. Това също може да бъде време за покана за бляскаво събитие или безусловна любов и прошка

Близнаци

Вие сами създавате и творите своите постижения, скъпи Близнаци. Слава? Известност? Ако работите творчески професии, това пълнолуние означава победа, която ви дава супер бляскав образ и дори култов статус. Насладете се на всяка минута от него.

 

Рак

Време е за великото бягство! Пригответе се за полет, скъпи Раци! Мечтаете за далечни места, вълшебни празници край водата, преместване в чужбина, или изобщо опит за различен начин на живот. Наистина ли е възможно?. Но тази пълна луна в Риби ви дава шанс да мечтаете!

Лъв

Пригответе се да изпитате горещ сексуален екстаз, мила Лъвове. Дори да сте самотни или в платонична връзка, чувството за близост е най-важно сега, където и да го получите. Това е трансформиращо пълнолуние в Риби, когато можете да се изчистите от страховете си и да се отворите за другите.

Дева

Пуснете контрола скъпи Деви! Това пълнолуние може да ви донесе блаженство във връзката! Използвайте го, за да мечтаете заедно, да изживеете романтиката и да не се притеснявате.Ако сте самотни, то има шанс да създадете  връзката на мечтите си.

 

Везни

Вашите алергии се активират скъпи Везни. Вие сте изключително чувствителни към вещества и токсини в това пълнолуние. Забравете графиците и срещите и използвайте времето си по-интуитивно. Работен проект или услуга, които предлагате, може да достигне връхна точка, носейки голямо удовлетворение, особено ако това е нещо, в което вярвате.

Скорпион

Готови сте да рискувате всичко за любов, скъпи Скорпиони! Самотни или обвързани, това е най-романтичното пълнолуние за вас от доста време насам. Вие сте със силна воля, но някой или нещо е на път да превърне сърцето ви в желе!

 

Стрелец

Дали фея изведнъж е размахала вълшебната си пръчка и е превърнала скромното ви жилище в искрящ дворец, скъпи Стрелци? Домът ви блести. Може би го превръщате в ателие на художник, купувате красива картина или я използвате като източник на творческо вдъхновение. Вашето семейство би могло да разкрие и по-алтруистичните ви склонности.

Козирог

Думите имат силата да хипнотизират, скъпи Козирози! Ако работите в медиите и сферата на комуникациите, вашата работа сега достига творчески връх, разпространява и вдъхновява всички около вас! Това също е приказно време за кратко романтично бягство с любимата ви, за предпочитане във водата. Любовно писмо или романтична серенада също е добра идея.

Водолей

Готови сте да жертвате всичко за това, което цените най-много и е най-скъпо за вас, скъпи Водолеи. Изливате всичките си ресурси в творчески проект, мечта или да помогнете на някого, когото обичате. Това е момент на финансова реализация, когато трябва да се откажете от опитите да контролирате ситуацията и да се доверите на по-висша сила.

Риби

Това е силно, скъпи Риби! Вашето творчество се лее и вашата аура излъчва магическа сила, която хипнотизира всички около вас! Емоциите ви могат да ви облагодетелстват, да ви направят хиперчувствителни, да изчистят негативизма и да ви отворят към по-високите измерения на любовта.

Още статии и хороскопи от Цветелина Каменова в личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара