Там. Където биологичният ти часовник те буди в ранни зори, за да ти осигури максимално време, в което да се насладиш на почивката си насред привидно безкрайната пясъчна плажна ивица и кристално чистите води на омайващо красивия залив.

Там, където попадаш доброволно в плен на парещите слънчеви лъчи и усещаш морския бриз, който разрошва небрежно косата ти и те гъделичка по тялото. Мястото, на което стрелките на часовника не работят, морските вълни са отнесли мислите ти надалеч, сякаш за да те отърсят от заобикалящия те свят, потапяйки те изцяло в утопичната обстановка на „Къмпинг Градина“.

През последните години къмпингът не спира да изненадва своите гости, осигурявайки максимални удобства и изискана обстановка на всички онези бохеми по душа, привлечени преди всичко от усещането за свобода и безметежност, с което това утопично място те дарява. А веднъж отседнал в едно от уютните и стилни бунгала на „Къмпинг Градина“, разположени върху ситния и топъл пясък на залива и само на метри от любимото синьо море, осъзнаваш, че това е идеалното място за твоя летен дом или заслужена почивка.

Всяка от просторните и луксозни къщички разполага с уютен и пъстър хол с кухня, оборудвана с всичко необходимо, елегантна баня и светла спалня с голямо легло. Красивите бунгала са идеални както за двойки, така и за семейства с деца, защото има възможност както за настаняване в едноспални къщички, така и в двуспални. Най-големите бунгала на къмпинга могат да предложат удобно настаняване за до шестима души, а най-големите любители на морето могат да си запазят къщичка на самия плаж. Всеки, който е избрал да отседне именно в едно от тези крайбрежни бижута, може да отпива от сутрешното си кафе или да се наслаждава на красивия небосклон от своята прохладна веранда в компанията на своя любим и чаша просеко.

Истинският чар на това утопично място от българското Черноморие обаче се крие в онези неща, които можеш само да усетиш, но не и да видиш, нито да докоснеш. Днес всички ние живеем по-забързано, комуникираме с близките си по-малко, а да поспрем за малко, за да си поемем глътка чист въздух и да се заредим с положителни емоции и нови сили за предстоящото утре, става все по-трудна задача. Но не и там! Докато осигурява на своите гости всичко необходимо за една пълноценна и модерна почивка, „Къмпинг Градина“ и днес пази своя автентичен бохемски и свободолюбив дух, което превръща залива в дома на идиличната морска реалност. Защото няма по-приятно и подходящо място, където да натиснеш пауза, да избистриш ума си, да забравиш всички тревоги, да се отдадеш на пълноценна почивка и най-накрая да усещаш. Свободата. Морето и вълните. Живота.

Прекрасната новина е, че тази година „Къмпинг Градина“ започна да посреща гости още на 13 май, а официално ще сложи начало на сезона на 28 май, когато предстоят и много изненади за почитателите на къмпинга. А още по-хубавото е, че май месец е сред любимите ни месеци, защото по време на него слънцето вече упорито надделява над облаците, а празничните дни ни позволяват да се насладим на по-дълги и топли уикенди – далеч, там където морето среща пясъка.

Повече информация за „Къмпинг Градина“ и как може да направите резервация ще откриете на campinggradina.com, както и във Facebook и Instagram мрежите на къмпинга.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара