Лятото идва, а с него и нуждата от нещо вкусно и разхлаждащо. Сигурно неведнъж сте чували за рисковете, които газираните напитки от пазарната мрежа крият. Захари, консерванти, изкуствени подсладители и оцветители – все вредни съставки, които ни карат да избираме между здравето и сигурността си и насладата и свежестта. Вече не!

Представете си колко вълнуващи възможности се крият в това да можете бързо и лесно да приготвяте любимите си газирани напитки сами у дома. Новият български бранд Gaziro ще ви гарантира това и то по начин, който ще е както здравословен за вас, така и внимателен към околната среда. Какво по-хубаво?

Gaziro са производители на машини за газирана вода, които се стремят да популяризират в България приготвянето на свежи, вкусни и полезни газирани напитки у дома. Концепцията им е “Удобно, здравословно, екологично!”, а компанията има за цел да докаже, че прясно газираната вода и домашно приготвените овкусени напитки са най-добрият избор за един по-полезен както за нас, така и за природата, начин на живот.

Машините за газирана вода предоставят достъпна и приятна алтернатива, с която можете да създавате любимите си освежаващи напитки с мехурчета бързо и лесно у дома. В своите блог статии, Gaziro разкриват широката гама от положителни страни на домашно карборираната газирана вода и възможностите за приготвяне на вкусни и здравословни напитки с нейна помощ.

Gaziro е баланс между здравето и насладата…

Сред най-отличителните предимства е фактът, че газираната вода всъщност хидратира също толкова добре, колкото и обикновената, просто гарантира допълнителна доза свежест и наслада. Именно затова, особено ако имате проблем с това да си наложите да пиете вода често, избирайки прясно газираната вода, може би ще се мотивирате да осигурявате на организма си редовна и пълноценна хидратация.

Интересен факт е, че много хора приемат, че именно “газираното” (въглеродния диоксид) в газираните напитки е вредния елемент. Това, обаче, е мит, срещу който от Gaziro категорично се противопоставят. В популярните газирани напитки има захари и консерванти. Именно те вредят на организма. В домашната сода тези съставки отсъстват и дори напротив, прясната газирана вода крие някои страхотни ползи – стимулира храносмилането, подпомага отслабването и подсилва процесите в организма.

Gaziro и грижата за околната среда…

Освен, че искат да осигурят здравословна алтернатива на любимите газирани напитки, Gaziro са и бранд с екологична кауза. Пластмасовите бутилки за еднократна употреба са сред най-големите врагове на околната среда, а доскоро, за да се сдобиете с освежаваща напитка, трябваше непременно да използвате такива. Днес, обаче, можете да създавате газираните си напитки у дома и да спестите на природата този негативен пластмасов отпечатък.

Всъщност, интересен факт е, че чрез употребата на Gaziro, ще спестявате на природата над 1000 еднократни бутилки годишно като целта на  бранда е до края на 2022 година да спести на природата поне 100 000 такива. В сайта на компанията дори има специален брояч, проследяващ този процес и приноса на компанията и потребителите й към опазването на българската околна среда.

Удобство, вкус и забавление…

Машините на бранда са изключително лесни за използване, икономични и гарантират пълноценно полезно разнообразие от възможности за приготвяне на карбонирани изкушения.

С няколко прости стъпки, отнемащи по-малко от минута, можете да си доставите наслада и свежест за дни напред. От вас се изисква единствено да налеете течност в тритановата бутилка на бранда, да я закрепите към машината и с бутон да спуснете въглеродния диоксид. И готово! Цилиндрите на марката са устойчиви и презаредими, а с един, можете да приготвите до 80 литра вкусна и освежаваща газирана вода.

Не обичате обикновената газирана вода? Не се притеснявайте! Винаги можете бързо и лесно да овкусите по здравословен и вълнуващ за вас начин газираната си вода. Защо да не се доверите на добавянето на свежи плодчета или сокове към прясно газираната ви вода? Или пък да се насладите на някой от специалните вкусни и диетични сиропи за разреждане Gaziro, които не съдържат изкуствени съставки и добавена захар.

Както забелязвате, възможностите, които компанията предлага, са безкрайни! Неслучайно машината им за газирана вода е поставена и на водеща позиция в класацията на BESTO за най-добри машини за газирана вода на българския пазар.

Поръчки от Gaziro може да правите чрез сайта им като брандът осъществява доставки до цялата страна. Gaziro са нещо ново, здравословно и вълнуващо! Няма да сгрешите, ако им се доверите!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара