Hyatt Regency Sofia отвори врати в сърцето на столицата до паметника „Васил Левски“, на пешеходно разстояние от повечето софийски туристически забележителности и държавни институции.

Хотелът е част от голямото семейство на Hyatt Hotels Corporation, което обединява 21 отличителни бранда с повече от 900 хотела в над 65 държави на 6 континента.

“Радваме се да обявим откриването на нашия първи хотел Hyatt в красивата София,” заяви Лоран Шодер, генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia. „Централното разположение на хотела е идеално за пътуващите за бизнес или почивка, които искат да разгледат този забележителен град и да се запознаят с неговата жива култура и богата история.“

Със своя иновативен дизайн и автентично гостоприемство, Hyatt Regency e в основата на  портфолиото на Hyatt и утвърждава водещата позиция на компанията в хотелиерската индустрия. Това е брандът, който превръща пътуването във вдъхновяващо преживяване, където бизнесът, общуването и забавлението се срещат. Пълният набор от услуги и удобства включва запомнящи се кулинарни преживявания, гъвкави пространства за работа, сътрудничество или почивка, както и широк набор от технологични съоръжения за срещи и събития и експерти, които ще се погрижат за всеки детайл в организацията на мероприятия от различен мащаб.

Hyatt Regency Sofia може да се похвали със 183 просторни стаи за гости, включително 22 стилни апартамента. Интериорният дизайн е вдъхновен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а голяма част от стаите са с тераси с великолепна гледка към планината и спокойния вътрешен двор. Всяка стая разполага с панорамни прозорци и всички удобства за пълноценен престой. Ексклузивният президентски апартамент на хотела предлага на гостите, търсещи рафиниран лукс, частен достъп и красива тераса с панорамна гледка към златните куполи на храм-паметник „Св. Александър Невски” и София. Гостите, отседнали в Regency Club стаи и апартаменти, се наслаждават на допълнителни удобства като безплатна закуска, питиета и ордьоври.

Цялостното преживяване е допълнено от иновативен италиански ресторант The Revolutionary Dining Room & Bar, където ценителите на италианската кухня ще останат приятно изненадани от революционните интерпретации на класически ястия, създадени от топ шеф-готвач, творил в ресторанти по цял свят.

The Revolutionary

Впечатляващият панорамен бар на покрива The Scene Rooftop Bar & Terrace  е мястото, където можете да разпуснете с коктейл в ръка, любувайки се на зашеметяващата гледка към София и Витоша.

 The Scene Rooftop Bar & Terrace

Hyatt Regency Sofia разполага с 10 многофункционални зали с обща площ от 1,468 кв. м., с перфектна хармония между модерен дизайн, съвременни технологии, простор и лукс.

Със своите 533 кв. м. балната зала „Васил Левски“ е една от най-големите зали в София и идеалното място за сватби, конференции и изложби. Тя може да бъде разделена на три отделни части и съдържа четири вградени проектора и екрани, за да обслужва безпроблемно събирания от всякакъв мащаб. Зала „Ботев“ на партерното ниво е идеална за по-малки срещи и събития, с големи прозорци, осигуряващи на гостите изобилие от естествена светлина и директен достъп към зеления вътрешен двор.

The Living Room

The Loft осигурява три ексклузивни пространства на покрива, които могат да бъдат резервирани поотделно или в комбинация. The Living Room и The Den предлагат домашен комфорт, завършен с частен бар и камина, докато The Conservatory гарантира бягство извън града със своята розова градина и ботаническа атмосфера.

The Conservatory 

Сред удобствата за гостите са още уелнес център, салон за красота и денонощен фитнес.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара