Хороскопът за септември 2020 година предсказва добър период за тези, които са настроени сериозно и практично, действат в съответствие с по-рано съставения план. Знаците, принадлежащи към Земната стихия са много активни през този месец, защото Уран транзитира в Телец, Сатурн, Юпитер, Плутон в Козирог и Слънцето в Дева, до 22 септември. Въздействието на всички тези планети ще поощрява трудолюбието, сдържаността и повишеното внимание.

През първата половина на месеца, Слънцето в Дева образува позитивни аспекти с планетите в Козирог и Телец, което може да означава получаване на награди за свършена, в предишен период, работа, ръст на финансите, а също възможност да направите изгодни инвестиции. Заедно с това, силната енергия на Земята е способна на пробуди прекален интерес към материалната страна на нещата в ущърб на духовността, затова трябва разумно да определяте приоритетите си.

Месечни хороскоппи

На 10 септември, Марс в Овен започва период на ретроградно движение, което ще продължи до 14 ноември 2020. Ретрограден Марс предлага забавяне и действия в дългосрочна перспектива. Възможно е разочарование, заради задръжки, натиск от външната среда или недостиг на мотивация за предприемане на нещо. Ако се случи така, няма да бъде излишно да преразгледате своите планове и да ги коригирате.

Дори да не успеете да постигнете успех от първия опит, трябва все така да бъдете настойчиви имайки предвид, че сега получаването на бързи резултати е проблематично.
Енергията на ретрограден Марс е подходяща за самоанализ и преразглеждане на миналото. Вглеждайки се в своето минало, ще видим останали нерешени ситуации или отношения, които са приключили, но спомените за тях ни носят безпокойство. Ще бъде добре, ако успеете да погледнете на взаимоотношенията с другите хора от страни, без обида и гняв. Всичко това ще доведе до по-добро разбиране на текущите дела и ще се окаже полезно в бъдеще.

Що се отнася до личния живот – транзитът на Венера в Лъв ще поддържа романтиката. Има възможност да внесете повече хармония в любовните и в съпружеските отношения, защото топлата енергия на Лъва носи вдъхновение и желание да обичате по най-романтичния начин. Освен това, Меркурий от 5 до 27 септември 2020 ще бъде разположен във Везни, който е знак, свързан с партньорството. Може да очаквате подобряване в общуването и взаимоотношенията.

Периодът на ретрограден Марс не е подходящо време да взимате окончателни решения. Най-добре е да ги отложите след средата на ноември, когато планетата отново ще се задвижи директно.

Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ще бъдат изпълнени с инициативност и ще искат да осъществят в живота си нещо ново. Хороскопът напомня, че месецът не е много подходящ за нови начинания. Би било добре да се съсредоточите върху уменията и навиците си за организиране на ефективна работа върху това, което вече е започнато по-рано.

Представителите на Земната стихия (Телец, Дева, Козирог) могат да бъдат успешни във финансовите дела. Но съществува тенденция за разточителност, затова трябва да помните, че ключ към успеха се явява рационалното управление на паричните ресурси. Това е единствения начин да стабилизирате достигнатите, към този момент, успехи.

Хората от въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) се отличават с творческо настроение и стремеж да заявят за себе си, да бъдат в центъра на вниманието, да усещат възхищението на околните. Възможна е неочаквана любов, но се постарайте да избегнете прекалено бурното изразяване на чувствата.

Звездите съветват знаците от водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) да не почиват на старите си лаври, защото ще пропуснат редица благоприятни възможности. Миналият опит ще им помага да взимат мъдри решения и ще бъдат способни на големи постижения в различни области на живота.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Овен

Този есенен месец ще бъде изпълнен със събития и възможности в различни сфери. Личният живот обещава да бъде динамичен. Любов, романтика, отношения, флирт, любовни приключения – всичко това ще бъде подкрепяно от транзитите на Меркурий и Слънцето в партньорския дом на Овен, а също и от Венера в дома на любовта. Енергията на планетите е такава, че нищо и никой няма да може да застане на пътя ви и ще можете да съблазните всеки, който ви е привлякъл.

Самотните представители на вашия знак, а и не само, могат да преживеят поредица от любовни увлечения и дори „любов от пръв поглед“. Между другото, сега не са много възможностите да поставите основата на сериозни отношения. Меркурий ще ви помага с лекота да изразявате своите чувства, но вие ще се колебаете между необходимостта си от независимост и желанието да имате устойчива връзка.

В средата на месеца, Венера образува негативен аспект с Уран, предвещавайки неочаквани обрати в отношенията. Вие ще се стремите да получите необичайни впечатления в любовта, но би било по-добре да не се поддавате на мимолетните пориви.

Ретроградното движение на Марс в Овен започва на 10 септември 2020 и след тази дата ще забележите забавяне във всичко, засягащо личния ви живот. Хороскопът препоръчва да не бързате и да бъдете по-търпеливи. Време е да анализирате собствените си желания и идеали в любовта, да оцените особеностите на своя характер и поведение, включвайки това, как действате в отношенията. Независимо дали сте семейни или не, този анализ ще се окаже полезен за вас.

В съпружеските двойки отново ще станат актуални „парливите“ теми, които са били причина за предишни разногласия или разправии. Възможно е съпругът/съпругата да бъдат недоволни от това, че вие прекалено много време отделяте на кариерата и забравяте за семейните си задължения. От друга страна, съществуват възможности да преодолеете трудностите и да постигнете хармония, добро взаимно разбирателство и доверие.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Телец

В личния живот всичко ще се развива доста бавно, защото Марс, който управлява дома на партньорството и брака на Телец, започва ретроградно движение. От друга страна, времето е подходящо за анализ на текущото положение на нещата в отношенията, а също и затова, по различен начин да погледнете на предишните си любовни романи и да направите изводи от това за бъдещето. Благодарение на това, вие ще успеете да „излекувате“ емоционалните си травми от миналото.

Ретрограден Марс има силата да връща обстоятелства от миналото и в живота на някои Телци може да се върне стара любов. Но има голям риск да повторите грешките, затова, най-добре би било да нямате твърде високи очаквания, а да продължите напред.

За самотните Телци всичко изглежда добре, защото в дома на любовта, до 22 септември 2020, е разположено Слънцето. Вероятна е романтична среща с някой много симпатичен/някоя много симпатична, с човек, който ще разкрие за вас нови, неизследвани страни на ежедневието. Тези, които вече са срещнали своята любов, ще се насладят на приятни моменти.

Ако сте семейни, не са изключени конфликти, заради роднини. Може би родителите ще критикуват вашия избор или ще ви напомнят за предишни неуспехи, вероятно свързани с развод. Постарайте се да изгладите острите теми, за да не излезете ситуацията извън контрол.

В последните дни на месеца, планетните влияния ще бъдат по-благоприятни за личния ви живот. Венера и Марс образуват позитивен аспект, обещавайки хармония в отношенията. На 27 септември 2020, Меркурий влиза във вашия партньорски дом, което говори за подобряване на общуването и взаимното разбирателство в двойката, така че, месецът ще приключи с мир и хармония. Чувството на хумор, любов, желание да вървите един към друг – всичко това ще ви помогне да решите съществуващите проблеми.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Близнаци

Вие сте в романтично и игриво настроение, чувствате се вдъхновени. Меркурий, планетата покровител на Близнаците, от 5 до 27 септември 2020 ще се движи във вашия дом на любовта, така че времето благоприятства личния живот. Ще имате желание да бъдете в центъра на вниманието, но трябва да спазвате мярката в това, за да не изглеждате егоцентрични.

Ако вече имате любим човек, времето е подходящо за романтика. Може да решите да му/й подарите нещо или да му/й предложите заедно да изберете пътуване до място, където не сте ходили по-рано. Добра идея е да организирате вечеря на свещи.

Планетата на любовта, Венера, от 6 септември 2020 влиза в дома на комуникациите, което означава, че ще станете по-убедителни и привлекателни, дори, ако по някога бъдете склонни да изразявате помпозно своята привързаност.

Позицията на Венера подкрепя тези, които все още са сами и търсят любов. Не стойте на едно място, търсете компанията на приятели, общувайте повече и късметът може да ви се усмихне. Вие можете с лекота да завоювате когото и да било, защото сега привличате потенциални партньори със своята ярка индивидуалност, с чувството си за хумор и с особения си талант да очаровате с бърборене, с което Близнаците са известни.

На 22 септември 2020 във вашия дом на любовта влиза Слънцето, което ще способства преодоляването на трудностите в отношенията. Могат да се появят възможности за създаване на особено нежни любовни отношения, които да вълнуват сърцето и да стимулират ума – по начин, по който на вас ви харесва.

Юпитер, който управлява вашия партньорски дом, ще оказва влияние. В средата на месеца приключва неговото ретроградно движение, което обещава подобряване на взаимното разбирателство в двойката. И дори да излязат наяве тайни, свързани с вашата любовна небрежност (или съпружеска), ще намерите начин да разрешите ситуацията.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Рак

Първите двадесет дни от месеца са подходящ период за любов и отношения, защото във вашия партньорски дом са разположени Юпитер, Сатурн и Плутон, формирайки позитивни аспекти с други планети.

Независимо от това дали сте семейни или не, личният живот ще бъде отбелязан с интензивност, силни емоции и страстни желания. Ако сте сами, може да бъдете късметлии, защото имате големи шансове да срещнете някой особен/някоя особена. Но за семейните Раци не всичко е така еднозначно, защото на тях им е трудно да се противопоставят на съблазните, които в този период ще се появяват по-често от обикновено.

Последните десет дни от месеца може да стане трудно време за любовните и съпружеските двойки, защото в дома на партньорството ще действат напрегнати аспекти с Марс. Не са изключени взаимни упреци и разправии, затова трябва да се въоръжите с търпение. Ако отношенията са ви скъпи, по-добре е да избягвате обсъждането на „остри“ въпроси и правете всичко възможно да предотвратявате конфликтите.  Но, ако в двойката и преди е имало трудности, периодът може да се окаже решаващ и в резултат да ви осени ясно разбиране – заслужава ли си да пазите отношенията.

Семейството и взаимоотношенията с близките е още една важна тема. Може да възникнат горещи дискусии относно недвижим имот, жилище, разпределението на парите за семейните нужди, обучението на децата и др. За щастие, към края на месеца негативните аспекти на Меркурий в четвърти дом се разпадат и ще имате възможности да стигнете до общо мнение.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Лъв

Планетата на любовта, Венера, на 6 септември 2020 се премества в знака Лъв, което благоприятства личния живот. Вие сте чаровни и съблазнителни, и на вашите ухажори ще им бъде трудно да устояват на страстните пориви. Ако все още сте сами, съществуват добри възможности да срещнете някой/някоя, с който/която да споделите романтични чувства.

Но трябва да вземете под внимание, че през вторите десет дни от месеца ще действа негативен аспект между Венера и Уран в дома на кариерата. Ако вече имате отношения, това може да доведе до неочакван разрив или до внезапно решение на сключите брак, или да започнете да живеете на семейни начала с партньора/ката. Също е възможна връзка между любовта и кариерата, но по-скоро в негативен аспект – например: любовните дела да ви отвличат от работата или изпълняването на служебните дела да ви отнема прекалено много време и да не ви оставя пространство за личен живот.

При някои ще има определени очаквания, свързани с изкачване на кариерната стълбица чрез отношенията, но хороскопът предупреждава, че те могат да не се оправдаят.
В семейния живот не са изключени безпокойства и дори разправии. Възможно е те да бъдат свързани с пътуване или с обучението на някой от членовете на семейството. Ако планирате преместване, проблемите ще продължат по-дълго, отколкото сте предполагали. От друга страна, има шансове изгодно да разрешите някои материални проблеми. Времето е благоприятно за покупка на дрехи или за благоустройството на бита, хранителни запази.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Дева

През първата половина на месеца, влиянието на планетите е напълно благоприятно за Девите, така че има възможности да промените положението на нещата в личния си живот към по-добро. На 2 септември 2020 година ще има Пълнолуние, което ще се осъществи във вашия партньорски дом. Позитивните аспекти на Слънцето и Луната с Уран предвещават неочаквано разрешаване на ситуация, която е разваляла настроението ви преди, вероятно още от пролетта. Макар че пълната Луна често предизвиква вълнения, може да се надявате, че този път те ще бъдат приятни.

Втората половина на месеца ще бъде доста противоречиво време. Меркурий формира негативни аспекти с планетите във вашия дом на любовта, което може да се изрази като безпокойство. В любовните и съпружеските двойки не са изключени спорове, в това число – заради пари или заради материални ценности, съвместно имущество, дългове. Ако сте сами и в този период срещнете някой, който ви заинтригува, не бързайте да давате воля на чувствата си. Много е вероятно, новият познат/новата позната да предизвикат разочарование в бъдеще.

Новолунието на 17 септември 2020 ще се случи в Дева и ще отбележи началото на вашата лична нова година. Лунната енергия ви дава емоционално равновесие и сега по-премерено ще подхождате към деликатните въпроси, за които по-рано не сте се решавали да говорите със съпруга/та или с любимия човек. Ако има нещо важно, което отдавна сте искали да обсъдите, няма да бъде лошо да го направите в първите дни след новолунието.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Везни

Личният живот се активизира, защото във вашия партньорски дом е разположен динамичният Марс. Планетните влияния са противоречиви, защото се образуват негативни аспекти на Марс със Сатурн и Плутон. От една сте изпълнени с ентусиазъм и искате да изпитате в любовта нещо необикновено, такова, на което по-рано не сте се решавали.

От друга страна сте склонни да действате прибързано, без да мислите за последствията от своите постъпки. Хороскопът предупреждава, че неудържимата ви жажда за приключения ще предизвика нежелани ексцесии.

На 10 септември 2020, Марс ще започне да се движи в обратно направление, предлагайки ви да си спомните за миналото и да потърсите там ключа за разрешаване на днешните ви проблеми в отношенията. В любовните и в съпружеските двойки са възможни разногласия и дори конфликти. Бъдете търпеливи, за да не задълбочите нежеланите тенденции на този период.

Но тези, които биха искали да възстановят прекъснатите отношения, ще получат подкрепата на Марс. Може би предишна любов ще даде да разберете за нея и чувствата отново ще се разгорят.

В семейния живот всичко ще се получи добре, ако успеете да организирате взаимодействието между членовете на семейството и внимателно разпределите задълженията. В четвърти дом на хороскопа на Везни се намират Юпитер, Сатурн и Плутон, настройвайки ви на сериозна вълна.

Концентрацията на планетна енергия е голяма и, за да намери изход е добре, заедно с близките, да се заемете с някаква конструктивна дейност, насочена към повишаване на комфорта на жилището, подобряване благосъстоянието на семейството и други подобни. В противен случай, огромната енергия на планетите ще се реализира хаотично, изразявайки се в безполезна суета или безкрайно изясняване на отношенията.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Скорпион

Месецът започва с пълнолуние във вашия дом на любовта. Това ще се случи на 2 септември. То предвещава добро време на тези, които са влюбени или искат да се влюбят. Ако все още сте сами, може да се случи романтична среща, чиито последствия да водят в далечното бъдеще. На съпружеските двойки и на тези, чиито отношения са започнали отдавна, пълната Луна обещава възраждане на страстите и незабравими моменти на близост с половинката. Лунната енергия ще ви донесе ново разбиране за смисъла на отношенията с любимия/любимата.

Венера, управляваща партньорския дом на Скорпион, от 6 септември 2020 ще бъде разположена на най-високата точка във вашия хороскоп – в сектора на кариерата. Такава позиция на планетата е особено благоприятна за тези, които са настроени за сериозни отношения. Освен това, много ще забележат връзка между личния живот и работата. Може би, вие заедно с любимия/любимата, ще работите над общ делови проекти или ще намерите възможност заедно да заработвате пари. Не е изключен роман с някой висшестоящ, с началник или с човек, притежаващ определено положение в обществото.

В семейството са възможни промени, по-скоро с положителен характер. Така или иначе, те ще бъдат свързани с работата или с бизнеса на някой от членовете на семейството (смяна на местоработата, изменение на условията на труд, нивото на заплатата и др.). Може би, вие ще окажете помощ при решаването на служебните задачи на някой от роднините или обратното – близките ще помогнат на вас. През този месец влиянието на планетите е такова, че семейният живот и професионалната сфера ще бъдат взаимно свързани и ще ви бъде много трудно да решите на кое да отдадете предпочитание. Постарайте се да намерите време и да отделите на близките си достатъчно внимание, за да не им давате поводи да ви упрекват.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Стрелец

Първият есенен месец е доста противоречиво време за личния живот. От една страна, вие и вашият любим човек сте настроени към поддържането на хармония в отношенията. От друга страна има досадни препятствия, които не ви дават да почувствате задоволство. Може би плановете ви ще се променят, заради пътуване или пристигане на гости, или други, независещи от вас обстоятелства ще изиграят роля за това. Също е възможно нежелано вмешателство на някой от приятелите или роднините в личните ви дела.

На 10 септември 2020 започва ретроградното движение на Марс в дома на любовта за Стрелец. Това намеква, че в любовните дела ще има забавяне. Ако срещнете някой привлекателен, не бързайте да започвате отношения, защото съществува голяма вероятност да сгрешите. В същото време, това не е лош период за тези, които искат да върнат в живота си стара любов – движението в обратна посока на Марс прави възможно връщането на лица и събития от миналото. Може и да възникне внезапно влечение към човек, с когото отдавна се познавате. Но не трябва да разчитате на бърза динамика в отношенията.

Семейните ще отделят много внимание на обсъждането на финансовите въпроси. Възможно е успешно да разрешите някакъв проблеми, свързан с пари. Вие може да получите материална помощ от по-възрастни роднини. От страна на съпруг/та ще почувствате голяма подкрепа – и не само на думи, но и в действителност.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Козирог

Личният ви живот няма да бъде лишен от вълнения, защото в дома на любовта отдавна се е разположил Уран – планетата на промените. През първия месец на есента на 2020 година, позицията на Уран активизира с позитивен аспект Слънцето и с негативен – Венера. Това предвещава неочаквани обрати на сюжета и изненади – някои от които ще бъдат приятни, а други ще донесат доста притеснения. Буквално, периодът е противоречив, затова трябва да бъдете внимателни.

Ако сте сами и се запознавате с нови хора, не се отказвайте от присъщото за Козирозите благоразумие, заради мимолетно удоволствие. Вие страстно търсите романтиката и с лекота се влюбвате, а това ви кара да излизате от зоната си на комфорт. Сега е време, когато любовните романи започват внезапно, но и могат да приключат непредвидено. Звездите ви съветват да не се увличате прекалено, защото ви очаква разочарование.

Що се отнася до семейния живот, то върху него оказва влияние разположението на Марс в четвърти дом на хороскопа. На 10 септември 2020 той става ретрограден, което показва трудни ситуации в семейството, а също и вероятност от конфликт с някой роднина. Ако планирате ремонт, трябва да бъдете готови за това, че той ще се проточи по-дълго от планираното.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Водолей

В първия есенен месец, звездите са благосклонни към представителите на вашия знак, защото в дома на партньорството на Водолей от 6 септември 2020 се разполага Венера – планетата на любовта. Отношенията с любимия ще станат по-хармонични и дори да е имало някакви проблеми, вие ще успеете да намерите път към тяхното разрешение. Това е добро време и за по-отдавна формиралите се двойки и за тези, чийто любовен роман тъкмо започва.

Транзитът на Венера дава подкрепа на самотните Водолеи, които искат да срещнат любовта. Има големи шансове, започналите в този период отношения да прераснат в дълга, стабилна връзка и може би да доведе до създаване на семейство. Всичко ще изглежда добре, но е необходимо да бъдете внимателни в средата на месеца, когато ще действат дисхармоничният аспект на Венера с Уран. В това време е възможна любов от пръв поглед, но ще бъде съпътствана от вълнения и непостоянство.

Семейният живот ще бъде отбелязан с ръст на отговорностите. Може би, вие ще поемете нови домашни отговорности или някой от близките ви ще се нуждае от вашата помощ. Още една характерна черта на този период – конфликт между семейството и личния живот. Това може да се изрази в следното: близките да не одобряват вашия избор или домашни ангажименти да не ви позволяват да отделяте достатъчно време на любимия/та. Ще ви бъде необходимо доста търпение, за да се противопоставите на настиска обстоятелствата.

Любовен хороскоп за септември 2020 година за Риби

Месецът обещава да бъде „особен“ за представителите на вашия знак, защото на 2 септември се случва пълнолуние в Риби. Като правило, пълнолунието подчертава темата за отношенията и всичко, което е свързано с това става ваш приоритет. Освен това, във вашия дом на партньорство транзитира Слънцето и показва необходимост от сериозен подход към личния живот и брака. Има добри възможности да разрешите трудни въпроси, които са останали нерешени в миналото, възстановявайки с това доверието и взаимното разбирателство в двойката.

Вие ще се стремите да отделяте повече време на своята половинка, но в замяна ще очаквате не по-малки грижи и внимание. Хороскопът препоръчва да сдържате желанието си да критикувате любимия си човек или съпруга/та, дори, ако възгледите и мненията ви за нещо са противоположни. Добре е, ако очакванията ви бъдат в пределите на реалното и преминат границата на това, което наистина е постижимо.

За самотните Риби началото на есента на 2020 година може да стане успешно време. Вие ще бъдете романтични и в същото време страстни, и това ще привлича вниманието на потенциалните ви партньори. Звездите ще бъдат особено благосклонни към тези, които са настроени към сериозни отношения. Има големи шансове да срещнете някой особен/някоя особена, с които да поискате да свържете съдбата си. Но това няма да бъде непременно нов/а познат/а. Напълно е възможно това да бъде човек, когото отдавна познавате, който от приятелското ви обкръжение или колега/колежка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара