Мобилната мрежа на VIVACOM се доказа като най-бързата в Европа*, като отбелязва най-висок Speed ScoreTM **, базиран на строгите анализи на Ookla на инициирани от потребителите тестове, направени със Speedtest®. Резултатите са базирани на анализ за първата половина на 2020 г., като за периода са направени над 127 000 теста от над 44 000 уникални потребители в България.

За да се насладят на най-бързата мобилна мрежа в Европа, VIVACOM подарява 10 000 MB на своите клиенти през приложението My VIVACOM.

Като част от United Group, водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, VIVACOM затвърждава лидерството си не само в България, но и в цяла Европа. Това е доказателство за ангажимента на United Group да инвестира в развитието на най-модерните мрежи и услуги на всичките си пазари за максимално удовлетворение на клиентите.

„VIVACOM откри формулата на успеха, който е функция на опита, усилията и инвестициите. Скоростта и свързаността са главна предпоставка за качество на живота – динамиката на съвремието изисква все по-бърза, качествена и сигурна мрежа. VIVACOM получи заслужено признание за мобилната си мрежа и в европейски мащаб, чието изграждане и поддържане е плод на дългогодишните инвестиции, резултат от постоянните усилия на едни от най-добрите инженери и специалисти по телекомуникации. Горди сме, че можем да  предлагаме най-доброто на клиентите си“, каза главният технически директор Радослав Златков.

Само за 2019 г. VIVACOM е инвестирала 205.3 млн. лева в технологичната си инфраструктура.

Повече информация може да прочетете тук: https://www.vivacom.bg/bg/mobilna-mreja

Facebook Twitter Google+

0 Коментара