След по-малко от седмица около 60 000 първокласници за пръв път ще влязат в българските училища, ще се срещнат с книгите и ако се случи първата им среща да е наистина добра – COOL – децата бързо ще започнат да откриват книжни чудеса…

Представете си колко важна среща е това. Сега си представете и това: Мрачнo място и прашни рафтове вместо цветно и модерно пространство за срещи с книги и автори.

Неприветливи стаи с облик от миналото вместо комфортни и светли зали с визия за бъдещето.

Tака изглеждат училищните библиотеки – пространството за срещи между книги и деца –  приличат ли Ви на място, където могат да се случват чудеса?

Срещата с книгите може да е COOL, стига библиотеките да не изглеждат OLD-SCHOOL

Ако искаме децата да обикнат книгите, първо трябва да им създадем книжни пространства, в които да влизат с огромно удоволствие! Spirit Fine Paints стартира тази промяна с кампанията Spirit ТрансформацииCool Библиотеки, преобразявайки три мрачни Old-school библиотеки в цветни COOL пространства за четене, разговори и оживени книжни срещи!

Избрани бяха три училищни библиотеки, чийто старомоден и неприветлив облик се нуждаеше от пълна промяна, за да се постави началото на една дългосрочна, но впечатляваща библиотечна COOL Трансформация.

С екип от водещи интериорни студиа бяха създадени три уникални интериорни проекта за Cool училищни библиотеки от нов тип – модерни, функционални и уютни.

И за да се случи чудото при срещата на книги и деца, SPIRIT COOL БИБЛИОТЕКИТЕ  ще разполагат и с нови книги от Ciela. Повече за съвременната и COOL литература за деца, учениците ще могат да научат в серия от лични срещи с популярни български автори.

Трите училищни библиотеки, които са изцяло променени са – 1-во ОУ “Отец Паисий” в Русе, Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив и 90 Средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в София.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара