Модното ревю с оригинална концепция „Виж сега – купи сега“ се проведе в легендарния „Театър Аполо“, в колоритния нюйоркски квартал Харлем.

След пет изключително успешните ревюта от изминалите сезони, които се проведоха в Париж, Шанхай, Милано, Лондон и Лос Анджелис, шоуто се завърна на Седмицата на модата в Ню Йорк. На подиума дебютира колекцията “TommyXZendaya“ за есен 2019, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и американската актриса и посланик на марката – Зендея.

Колекцията за есен 2019 представя нов, модерен прочит на иконичния стил от миналото, уповавайки се на силните, вдъхновяващи жени и претворявайки класическите силуети за една нова ера. Вдъхновен от 70-те години в Ню Йорк, екипът на шоуто показа модели с разнообразен произход, форми на тялото, възраст, полова и етническа принадлежност.

По подиума минаха Уини Харлоу, Ясмин Уиналдъм и Сара Сампайо, които сборно са част от шоуто и историята на марката на Tommy Hilfiger от 10 години. Към тях се присъединиха Ашли Греъм, Кандис Суанепул, Алек Уек, Парк Суджуо, Халима Аден, Леоми Андерсън, Ясмин Уарсаме и нова вълна от таланти, включвща Алияя Хайдс, Аби Чемпиън, Бабакар Н’Дой и Индира Скот.

Колекцията TOMMYXZENDAYA за есен 2019 ще е налична в избрани магазини на марката Tommy Hilfiger в България през октомври.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара