В съвременните детски играчки се вгражда солидно количество технологии, които правят куклата не просто статичен предмет, на който детето да се радва, а вече придобива интерактивност, повишаваща нивото на потребителско изживяване. За кого са предназначени говорещите играчки и предимствата от тяхната употреба, какви са достъпни във 4sales?

Говорещи играчки за бебета

Какви говорещи играчки ще намерите във 4sales

Този специализиран пазарен сегмент днес е толкова разнообразен, че понякога избора става доста труден. Психолозите отдавна са убедени, че детските говорещи играчки са полезни за малките дечица от гледна точка на социалното им развитие. В други случаи, подобни забавления са подходящи за лесното научаване на нови думи и разпознаване на различни звуци. Когато мъникът общува с говореща играчка, той остава с впечатлението, че си има “жив” приятел, който да е винаги до него, когато му е скучно. 

Ако едни продукти са насочени към цялостно забавление, то други имат за цел научаване например на буквите, цифрите и т.н. Така например, в раздела на 4sales ще откриете разнообразие от:

  • Пеещи кукли;
  • Хамстер, който може да говори;
  • Снасящи яйца Angry Birds с музикален репертоар;
  • Интерактивна и говореща на български кукла Мелиса;
  • Мечета, зайчета, патета, жабчета и папагал умеещи да разказват приказки;
  • Популярният котарак Том и още много други.

За кого са подходящи

Основно в раздела се предлагат детски говорещи играчки, предимно подходящи за бебетата, които тепърва разучават света около себе си и искат да си имат забавна и весела компания. Тези симпатични интерактивни приятели ще бъдат винаги под ръка на бебето, когато му стане скучно или иска да общува с някой, който е по-мъничък от него.

Все пак имаме и говорещи играчки за по-големи, като възрастта силно варира и предимно се вмества в границите от 18 месеца до над 3 години. За по-лесния и правилен избор, всяка кукла в продуктовата гама е с подробно продуктово описание, посочващо и препоръчителната възраст на детето. Съществуват доказателства, че именно в тази възрастова граница, децата реагират най-емоционално на подобни забавления и проявяват отлична заинтересованост към подобни симпатични и меки приятели.

При избора, възрастта също играе важна роля, тъй като например времето за изучаване на азбуката е подходящо за 3-4 годишните, имащи вече способността да усвояват подобна информация. Пеещите и музикални решения пък се възприемат от децата в по-малка или по-голяма степен на осъзнатост, а само определени звуци могат да служат за забавление и тренировка на паметта за тяхното запомняне.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара