Експерти от СПА и уелнес сектора, заедно с потребители гласуваха за „Най-добър СПА бранд в света“ на World Spa AwardsTM за 2021 г. Това е четвърта поредна година, в която испанската компания за козметични продукти Natura Bissé получава престижната награда. Тя е единствената марка в света, отличена четири поредни пъти, което я превръща във водеща луксозна марка в СПА индустрията.

Всяка година Natura Bissé извършва над 7,5 милиона процедури по целия свят. Иновативните ритуали предлагат незабравими преживявания на своите клиенти.

“Получаването на тази награда отново, особено след месеците, които бяха толкова трудни за СПА индустрията, ни изпълва с удовлетворение и ни мотивира да продължим да изследваме нашата творческа същност, нашето безгранично любопитство за създаване на преживявания, които са способни да трансформират кожата и емоциите на нашите клиенти. Тази награда е споделена с всички наши партньорски СПА центрове, които са се превърнали в истински дом не само за физическо, но психическо и емоционално спокойствие и уелнес. Благодарим на всички, които гласуваха за нас.“, каза Виктория Фисас, изпълнителен директор на Natura Bissé Group.

World Spa Awards ™ са създадени през 2015 г., за да повишат стандартите за уелнес в сектора на туризма и да служат като знак за качество и ориентир на потребителите. Всяка година професионалисти от сектора и клиенти гласуват на уебсайта worldspaawards.com за марката, която смятат за най-добра в света. Процесът на гласуване продължи 16 седмици, от 19 май до 8 септември. Годишната церемония на World Spa AwardsTM се състоя онлайн поради действащи текущи ограничения за пътуване, с виртуалното присъствие на целия спектър в индустрията – от хотели и спа дестинации до уелнес ретрити и водещи марки.

„Бяхме изумени от изключителното качество на участниците тази година. Обнадеждаващ показател е, че СПА и уелнес секторът силно се възстановява от предизвикателствата на изминалата година“, заяви Ребека Коен, управляващ директор на World Spa Awards™

Natura Bissé присъства в най-добрите спа центрове в света. Марката е световно призната за луксозна грижа за кожата. Основана е в Барселона през 1979 г., а в момента второто поколение на Семейство Фисас се грижи за развитието й.

Благодарение на експертизата и научния си подход, Natura Bissé знае, че всяка кожа има свой собствен глас. Този принцип е в основата на морала на марката, която обединява новаторска технология с най-деликатното човешко докосване, за да разбира и да се адаптира към различните нужди на всеки клиент.

С дъщерни дружества в Испания, САЩ, Мексико, Обединеното Кралство и Китай, както и с присъствие в 40 страни, Natura Bissé продължава да расте в целия свят в най-добрите СПА центрове.

Natura Bisse Barcelona е на българския пазар вече 10 години и е представена в страната от Esthetic Privilege. Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени  в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, като терапевтите преминават специални обучения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара