Не са малко играчите в букмейкърските сайтове, които търсят сигурни прогнози в интернет. Тук обаче е добре да обясним, че нищо не може да бъде 100% сигурно и да ви бъде дадена гаранция, че предвиждането на спортната среща ще ви донесе печалба. Разбира се, има не малко типстъри, които постигат успехи в прогнозирането на футбола, така че може да се възползвате от техните професионални мнения за мачовете. Повече за прогнозите им, ще прочетете по-долу в статията.

Колко сигурни са сигурните прогнози?

На пръв поглед типстърите с опит предлагат обосновани футболни прогнози, с чиято помощ можете да си изградите мнение за мачовете. Най-често се избират срещи, при които успеваемостта на прогнозиране е над 70%. Разбира се, това не пречи да има изненади, тъй че всеки чете прогнозите на своя отговорност. Все пак, в повечето случаи мачовете подлежат на предвиждане, ако не се случи нещо извънредно и неочаквано. В този ред на мисли, можем да кажем, че има някаква логика в понятието сигурни футболни прогнози.

Ако обаче се опитвате сами да прогнозирате мачовете, трябва да знаете, че това е дълъг и сложен процес, който включва внимателен прочит на статистиката, добро познаване на отборите, трезв поглед върху играта и много други елементи. От тази гледна точка е по-добре да потърсите мненията на професионалистите, отколкото да се опитвате да “сглобявате пъзелите“ сами.

Как да познаем добрите футболни прогнози?

Препоръчваме ви да прегледате избрания от вас сайт за футболни прогнози, и да видите каква информация се намира в него. Добрите места в интернет публикуват майсторски предвиждания за повечето първенства и турнири в Европа. Така например, типстърите в България дават прогнози за българската ЕFBET лига, както и за големите шампионати на Англия, Испания, Франция, Германия, Италия и други точки на Стария континент. Не се изключват и най-комерсиалните европейски турнири – Шампионска лига и Лига Европа.

Колкото по-богат на съдържание е един сайт, толкова повече доверие може да му се гласува. Прогнозирането на футбола в интернет преминава и през преглед на коефициентите, за да знаете кои са най-изгодните двубои, на които може да заложите. В случай, че онлайн платформата, която сте избрали съчетава всички тези добродетели, то тогава може да я предпочетете пред другите.

Що се касае до сигурните прогнози, е необходимо да потърсите аргумент или обосновка, защо типстърът е посочил определения знак за краен победител или равенство. Прочетете мненията на прогнозиращия и го съпоставете с вашето, ако желаете да имате по-големи шансове за успех.

… и все пак, сигурни ли са футболните прогнози?

Не, на този свят нищо и никога не може да бъде абсолютно сигурно. Има успешни и неуспешни прогнози, но не можем да говорим за гаранции. По-горе обяснихме как и къде да търсите футболни предвиждания с висока успеваемост, които се сбъдват по-често, и са аргументирани. От този момент нататък всеки ще направи сметка за себе си, дали да вярва на прогнозите, или не.

С вярата, че тази статия е представлявала интерес за вас, се разделяме, но искаме да ви пожелаем успех при прогнозирането на футбола и онлайн залозите. Не се съмняваме, че Фортуна ще бъде на ваша страна и рано или късно ще стигнете до така чаканата парична печалба.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара