Ще ви разкажа за любимите си Canyon. Една марка, която винаги може да те накара да се усмихнеш – с цвят, с настроение и с факта, че джаджите, които предлага, са толкова свежи, че няма как да ги подминеш в магазина!

Победителите в категория удобство

Кое липсва най-много на модерния човек? Достатъчно батерия. На телефона, на таблета, на слушалките, на която и да е джаджа. Устройствата са истински енергийни вампири. И тук на помощ идват батериите на Canyon. Независимо дали сте от хората, залепени за телефона или пък ходите с лаптопа на плажа – ще се радвате да имате повече часове работа, без да сте обвързани с кабела или най-близкия контакт.

Удобни и компактни – ако веднъж се насладите на удобството да носите power bank със себе си, ви уверявам, че няма да сте от хората, които с влизането в заведението започват да търсят контакт. Всеки според нуждите си може да избере модел от гамата на Canyon, но заради големия капацитет (до 20 000 mAh) в компактен размер, дигиталния размер и възможността за бързо зареждане – моят фаворит е Canyon-PB-202.

И като си говорим за зареждане – всички фенове на скъпите ябълки a.k.a. любителите на мобилните аксесоари apple – обърнете взор към зарядните станции (например Canyon WS-302) за зареждане на смарт часовник, iPhone и безжичните слушалки от същата марка.

Супер удобна с дискретна светлина (за някои модели) и възможност за избор на черен или бял цвят – ще се влюбите в удобството да зареждате любимите си джаджи  лесно и компактно. Освен това, когато държите стойката в ръцете си, ще се удивите колко е лека и лесна за пренасяне. Може да я носите в куфара, за да е лесно зареждането дори в хотелската стая, където вероятно не веднъж сте установявали, че контактите не са достатъчни.

Ползвате ли смарт часовник?

Изкушихте ли се вече да потърсите любим модел – да следите здравословния си ритъм на живот или дискретно да поглеждате нотификациите от мейл по време на оперативка, за да не пропуснете нещо с таг URGENT? От детските, с които ще имате спокойствието на удобна и дискретна връзка с децата до дамските, с които ще следите своята активност и дори нивата на стрес.

Освен че са много популяризирани от известните в Instagram инфлуенсъри (може би и заради възможността за отдалечено управление на камерата), Canyon са създали истински приятел в здравословния живот, оптимизиран за най-популярните спортове; издръжлива батерия и визия, с която ще го съчетавате с всичко! Моят любим модел от цялата гама е Canyon “Wildberry” SW-74.

Подаръци за децата

Е, след като толкова неща избрахме за себе си – не е ли редно да подарим и нещичко на децата? Да, зная, че повечето родители са сигурни, че отглеждат малки егоистични неблагодарници – но за какво са избрали пътя на себеотрицанието и вечната жертва в името на децата!

Шегата настрана – за силен старт на учебната година имам две предложения, които истински ще зарадват тийна у дома – безжичните слушалки True wireless Canyon Stereo Headset TWS-3, с които ще има още повече музика навсякъде, а защо не и някоя аудио книга (от време на време); а най-вече ще се отървете от досадните кабели.

А ако сте на мнение, че училището трябва да върви наред с купоните – защо не една истинска парти колонка, която и вие да отмъквате за семейния пикник. И още – дълбок съраунд ефект и безжична връзка с музикалната парти колонка – Canyon BSP-7. Слагаш я на рамо и 4 часа се наслаждаваш на любимата музика.

А най-сладкото за Canyon оставям за десерт. Продуктите, които ви представих са супер бюджетни. Защото марката налага мнението, че плащаме единствено и само за удоволствието да се радваме на новата джаджа. Доста добра новина, след като вече сме се охарчили за старта на работния сезон!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара