Четвъртото издание на “Академия за родители” в София обещава да бъде най-интересният и вълнуващ родителски форум до сега. “Академия за родители” кани на 18 февруари всички, които искат да се научат как да бъдат по-добри родители и да отгледат по-добри деца.

IMG_1711edit

В залата за лекции за бременни ще се чуе експертно мнение по темите, които най-много вълнуват бъдещите родители – естественото раждане, кърменето, ваксините, как да влезем във форма след раждането, за това как учат и мислят децата и още много важни неща.

IMG_1736edit

В залата за родители лекциите са по теми за: ранно детско развитие и детска психика, ревността в семейството, антибиотична резистентност, избор на спорт според характера на детето и дори как да говорим с педиатъра. Цялата програма можете да видите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

На място в съботния ден родителите ще могат да се запознаят с повече от 70 организации, представители на бизнеса и неправителствения сектор, със социални каузи на други родители, да получат съвет от лекторите и специалистите в къта за консултации.

IMG_1755edit

Освен всички подаръци, които ви очакват на “Академия за родители”, ще можете заедно с децата да пробвате различни развиващи игри – най-малките гости на форума ще могат да влязат в ролята на приключенци-откриватели; ще правят научни експерименти; ще строят; ще се смеят; ще лекуват играчките си и ще се научат да правят прически сами.

Събитието на 18 февруари е в София Евент Център, Парадайз Център. Академията е безплатно, но изисква регистрация: www.parentacademy.bg

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара