Стрелците (22 ноември – 21 декември) непрекъснато се стремят към лична свобода – физическа и духовна. За тях любовната игра е начин за себедоказване, демонстрация на възможности, състезание, което те непременно трябва да спечелят. Чрез тази победа те показват вътрешно убеждение, че могат да надвият противниците си и във всяка друга битка. За любовната победа Стрелецът не пести сили и фантазия, не пресмята средствата. Какво друго остава на човек, омаян от Стрелеца, освен да прелиства с бързината на стрела книгата-разказ за неговите неизброими житейски роли.

Какви са отношенията на дамата Стрелец според зодията на партньора й?

Овен

vintage-1722342_960_720Нищо не е В състояние да опише „огъня“, който може да изригне от този контакт. Със същата гръмовна сила са и разочаро­ванията, настъпващи по-бързо, отколкото дори самите участници са очаквали. Но бракът все пак е възможен изход за тях.

Телец

Една трудоемка комбинация, която е напъл­но по силите на Телеца, но едва ли ще отго­вори на очакванията за интересни прежи­вявания у дамата. За нея този съюз бързо се изчерпва.

Близнаци

Тези два противоположни знака винаги мо­гат да намерят нещо, с което да се заин­тригуват взаимно. Ако действително връзката е дадена „от звездите“, биха могли да останат дълго заедно.

Рак

Това е връзка между „неравностойни“ по енергия и жизненост знаци. Силата на ас­трологичните аспекти би могла да се окаже водеща за бъдещето на тази двойка. Та­кава връзка е гореща, но не винаги трайна.

Лъв

Когато става дума за партньорство В жи­вота, това е може би най-силният предс­тавител. Но в любовта не винаги всичко е гладко. Вероятно и двете страни тряб­ва да се споразумеят от къде да започват компромисите.

Дева

Доста конфликтна комбинация. Интересът им един към друг обикновено преми­нава след първите погледи и срещи, без да остави особени следи в паметта и на две­те страни участнички.

strelec-2

Везни

Всичко тук протича спокойно и хармони­ята владее отношенията. Но е така, до­като Везните водят парада. Ако Стреле­цът надделее, Връзката става взривоопасна и е малко вероятно да продължи.

Скорпион

Доста трудно тези два знака мелят заед­но. Те са по-противоположни по очаквани­ята си от любовта и живота, отколкото на пръв поглед могат дори да заподозрат. Ако толкова искат да задържат този кон­такт, дамите Стрелец трябва да обър­нат повече внимание на секса.

Стрелец

Двойната комбинация крие както предим­ства, така и разочарования. Ако двамата партньори не са родени в един месец, връзката е по-успешна и по-интересна.

Козирог

Той има толкова много изисквания, че да­мата Стрелец се уморява още в началото. Обикновено тази връзка не се сдобива с дълга история, а остава само дълга пре­дистория.

Водолей

Възможен е хармоничен съюз, който да пре­расне в брак или В трайна връзка. В повече­то случаи поведението на Стрелеца опре­деля продължителността, тъй като нейни­ят стремеж към промени и новости може да умори и дори да отегчи партньора.

Риби

Принципно това е трудна комбинация, ко­ято рядко се превръща в брачен съюз. Те­зи двама души имат малко допирни точки и при повечето подобни двойки обстоя­телствата обикновено възпрепятстват да се стигне до сериозно опознаване.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара