Когато си малък, е важно да имаш някой възрастен на своя страна.

Защото децата са лесно раними и имат нужда от защита. Затова е необходимо  всеки от нас да застане зад каузата децата ни да имат щастливо детство.

Ние, от Национална мрежа за децата, започваме движение „Заедно за децата“, с което призоваваме цялото общество към отговорно родителство и гражданска активност по темите за децата.

По повод предстоящите мартенски празници раздаваме в търговската мрежа, сред приятели и партньори в страната, специална безплатна гривничка, направена с много любов – като символ на грижата за децата в България.

Може би някой ще я свърже с традиционния червен конец против уроки – но за

да защитим децата си,

не е достатъчно само да разчитаме на добрия късмет. Необходимо е всички като родители и граждани, като общество и държава, да сме активни и да правим най-доброто за тях. Затова 140 организации членове на Мрежа за децата и над 10 хиляди професионалисти сме обединени и вече 15 години работим за това всички деца да имат семейство, да бъдат здрави, да ходят на училище, да се радват на дом и закрила.

Ако и вие вярвате, че всяко дете заслужава щастливо детство,

сложете този символ в знак на съпричастност.

Включете се и в нашата фейсбук игра – снимайте се с гривната, опишете своята мечта за по-добър живот на децата в България и публикувайте на стената си до 15 март. Използвайте хаштаг: #заеднозадецата

А петте послания, събрали най-много лайкове, ще получат специален подарък от Национална мрежа за децата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара