Завършването на гимназия е един от най-значимите и запомнящи се моменти за всеки човек. Абитуриентският бал е напълно ново начало, което се свързва с реалния живот и всичко онова, което той е подготвил за нас. Важно е да се подготвим добре за предстоящата бална нощ, като за момичетата е от значение да носят ефирни бални рокли и красиви аксесоари, които излъчват стил и отговарят на съвременната мода.

Могат да се открият и стотици препоръки за съвършена визия за един от най-важните дни – балът.

Как да изглеждаме безупречно на бала

Всички абитуриенти са уникални поотделно. Всеки един зрелостник изглежда различно на своя  бал и така трябва да бъде. Ако в ежедневието си не отдаваме чак такова голямо значение на външния си вид, то на дългоочаквания абитуриентски празник това се променя. За да изглеждат малките дами повече от добре на бала си, те трябва да заложат на балансираното съчетаване на различни цветове, дрехи и аксесоари, прическа и грим, обувки и чанта.

Без значение дали става дума за къси, или дълги модели бални рокли, и в двата случая те трябва да стоят добре на фона на всичко останало, което е неразривна част от цялостната подготовка.

Повечето момичета се надяват да открият полезни съвети в интернет пространството, които да им помогнат да постигнат зашеметяващи резултати.

От кои 5 съвета да се възползваме

Днес е на мода фината красота и сдържаните модни решения. Те дават силен отзвук и в тенденциите при балните рокли, които, за да манифестират в цялата си прелест, трябва да изберем според следните топ 5 съвета:

  • Избраният тоалет трябва да излъчва класа и изисканост, също както и да не бъде прекалено “крещящ”;
  • Носените аксесоари (бижута, чанта и др.) е препоръчително да отговарят напълно на дизайнерските линии, с които се характеризира балната рокля;
  • Лекият грим е за предпочитане, тъй като той излъчва деликатност и чиста красота;
  • Не пренебрегвайте и парфюма, който е последният щрих към балната рокля;
  • Обувките са много важна част от официалната рокля, които трябва да са не само удобни, но и правейки краката грациозни.

Доверете се на бутик Cliche за най-специалната вечер в живота си и изглеждайте феноменално и… скандално. Защо не?

Какви аксесоари да добавим към балната рокля

Обмисляме облеклото, обмисляме аксесоарите, но се грижим и за безупречната си прическа. Важно е да помислим и за детайлите, за онези малки неща, които накрая се оказват и най-значими. Като бижутата и украшенията за коса, които са деликатен акцент към официалната визия. Не ги подценявайте, а ги изберете с голямо внимание.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара