“Мини Академия за Родители” е събитие за мами и татковци, искащи да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си.

_MG_5992

Като част от събитията “Подготовка за училище” в Сити Център София, тематично, по време на есенната Мини Академия за Родители на 12-и септември, разговорите ще са за Ученето.

По време на събитието Светлана Горанова ще ви подскаже как да направим математиката забавна за децата, със Светлин Наков ще говорим за уменията на бъдещето, Стойне Василев ще даде своите съвети за това  как да научим детето да управлява финансите си, Цветелина Камова пък ще ви даде идеи как да помогнем на детето да учи ефективно, а Иван Господинов ще разкаже за дигиталните ресурси в помощ на родителите и учениците.

mini_parentacademy_logo

Поканени са петима вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя опит от работата с деца в различни сфери, ще ви вдъхновят, ще дадат полезни съвети и ще отговарят на всички ваши въпроси, а през голямото междучасие ще имате възможност да се запознаете с други родители.

Докато родителите учат, децата могат да вземат участие в работилничката по Забавна математика и да се поставят в позиция на откриватели, които имат свободата да избират, решават, грешат и да опитват отново.

Участието в Мини Академията е напълно безплатно, но е препоръчителна предварителна регистрация заради ограничения капацитет на залата: www.mini.parentacademy.bg

Академията започва от 13 часа на 3-ия етаж в Сити Център София на 12 септември.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара