Един воин в митичната Троянска война, няколко хилядолетия назад във времето, седи в нощта на брега на Егейско море и дялка дърво. Прави играчка за своето малко дете. Дървено конче. Дървото е събрало земните сокове, гласа на вятъра, шума на морето. Събрало е мислите на бащата. Тъгата, копнежа, надеждата и вярата, обичта му. Парченце дърво. За подарък на най-скъпото същество на света. За детето.

Усещането за одухотвореността на дървото е причината за създаването на онлайн магазин за дървени играчки wood-house.bg. Целта на неговите създателки – три весели пораснали момичета – е да предложат на децата и родителите продукти с  доказано качество от най-добрите производители на детски играчки в световен мащаб. Всяка играчка в wood-house.bg е подбрана с изключително внимание към основните изисквания за качество, функционалност и безопасност, установени от европейското и международно законодателство.

В wood-house вярват, че детското въображение е сила, която създава красиви, вълнуващи светове, в които всеки иска да живее! Добре организираните продуктови категории и красиво оформление правят онлайн магазина лесен за боравене и приятен за гледане. В wood-house.bg родителите ще се натъкнат на богат, селектиран с внимание и отношение, набор от модерни, класически и традиционни дървени играчки за деца от всички възрасти.

Помните ли времето точно преди да станете родители? Мечтаехте как ще играете с детето, представяхте си първите му крачки, чувахте първите му думи и нямахте търпение да се срещнете. И ето че този миг дойде и вие се превърнахте в център на вселената за един нов живот! Каква по-важна и отговорна работа може да има на земята?

Ден след  ден Вашето дете расте и пораства. Видяхте първите зъбчета, плакахте на първите му крачки и се умилихте отново до сълзи при първите му едносрични думички. А сега? Какво следва ли? Сега е време за игра!

Всички сме убедени, че играта е безценна за всяко дете! Тя му носи радост, с нея то опознава света, с нея то става уверено в себе си и своите възможности. С игрите детето расте щастливо! А всички ние искаме за децата си точно това!

Днес, в нашия свят, вероятно на всеки час, се измисля нова играчка, може би даже и повече от една. За съжаление, огромен процент от предлаганите на пазара играчки след 1950 г. се произвеждат от пластмаса. Тя е по-евтината суровина. През последните няколко години добрите и мислещи производители на детски играчки залагат на материали, които не съдържат токсични елементи в състава си, защото разбират, че това е както изключително важно за здравето на децата, така и че е правилно. За да живеем в по-добър свят. Като част от грижата за природата и децата, производителите залагат на естествената суровина. На онази, без която животът е немислим. Дървото.

Ако още не сте станали родител, вероятно идеята за дървена играчка ще ви се стори малко демоде, малко старомодна и скучна. Но това е само защото без да искате сте забравили, че точно дървените играчки са били първите, с които сте опознали света, първите, които са ви дали безценното усещане за игра. Кубчетата, с които строим кула по възможност до тавана, влакчетата, които минават през тунели и гари, къщичката на куклите, която ви вдъхнови да напишете първото си съчинение..Спомнихте ли си сега?

Дървените играчки освен че са природосъобразни, имат и едно голямо предимство пред останалите. Те не правят нищо. Те ви карат да правите нещо с тях. Пробуждат въображението и мисълта, насърчават ги, управляват ги и ги пазят. Те са вдъхновение. Вдъхновение за детското въображение. 

Независимо от възрастта на вашето дете в wood-house.bg ще намерите идеалния подарък за този така специален малък човек!  Ако търсите дървена играчка  за бебе или малко дете, в онлайн магазина ще откриете широка гама играчки за най-малките, които включват дървени дрънкалки, кубчета, играчки за дърпане и бутане, образователни и занимателни играчки  като дървени букви, низанки, пъзели с дръжки и сортери с множество елементи  с различна форма и цвят.

Играчките и игрите, които се предлагат в wood-house.bg имат много ползи за детското развитие. Разбирането на неговите създатели, че чрез игра децата учат най-добре, е решаващо за подбора на играчките в магазина. Дървените играчки насърчават децата да играят креативно, да изграждат социални умения и да вдъхновяват  въображението си. Те подпомагат  развитието и усъвършенстването на основната и фината моторика, предизвикат вниманието на децата, развиват концентрацията им и умението да решават проблеми. Приоритет номер едно остава забавлението от играта.

За по-големите деца в wood-house.bg родителите ще намерят дървени жп комплекти ,влакчета, самолети, кораби, къщи за кукли,  кухни и кухненски аксесоари, дървени сетове за игра, колела за баланс и креативни творчески комплекти.

Интерес предизвиква и категорията за обзавеждане на детската стая, в която са включени стилни дървени столчета и маси, закачалки за дрешки, кошове за играчки, декорация за стаята и висококачествени прибори за хранене, произведени от бамбук.

Дървените играчки, предлаганите в wood-house.bg са с гарантирано, доказано качество от водещи в световен мащаб производители като Hape, Janod, KidKraft, Tender Leaf, Goki, Bigjigs, Erzi, Eco Rascals, за които създаването на качествени дървени играчки е основен приоритет.

За да бъдат истински удовлетворени от направения избор на подарък за своето дете, родителите, доверили се на wood-house.bg получават своята поръчка в естетична опаковка и имат възможността да станат член на специалната програма на магазина, която осигурява на своите клиенти допълнителни отстъпки, подаръци и достъп до ексклузивни предложения.

Дървените играчки са чудесен подарък за всяко малко момче и момиче. Те ще му дадат от своята одухотвореност, ще подръчкат въображението и мисълта му. А това е важно и съществено сръчкване, нали?

Така че, побързайте и открехнете дървената вратичка на WOOD-HOUSE .BG и нека въображението на децата полети!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара