Едва 32-годишна, Гейл, съпруга на д-р Майкъл Бринкенхоф, чува страшната диагноза „рак на гърдата с метастази“.  Интензивната химиотерапия увредила миглите й, оставяйки ги слаби, редки и тънки. Въз основа на своите знания и опит като офталмолог с повече от 25 години стаж, д-р Бринкенхоф вярвал, че може да разработи формула, която ще даде на миглите на Гейл здравословен вид, сила и красота. След задълбочени изследвания, д-р Бринкенхоф заедно с талантлив екип от козметични химици, създал продукт, който наистина направил мечтаните от Гейл мигли – RevitaLash.

Формулата, създадена първоначално за една специална жена, се превърнала в продукт, подходящ за всеки, който иска да се сдобие с привлекателни гъсти и дълги мигли.

От 17 септември до края на октомври RevitaLash обявява своята програма Pink в подкрепа на борбата с рака на гърдата. Компанията предлага комплекти за подхранване на мигли и вежди на промоционални цени. По 2 долара от продажбата на всеки комплект ще бъдат дарени на световни инициативи за повишаване на осведомеността и за научни изследвания за рака на гърдата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара