Макар и млади по душа, не изглеждаме така, както би ни се искало. Разширените пори, видимите капиляри и петната са „дребни“ подробности в сравнение със загубата на мастна тъкан в областта на скулите, заради която контурът „мигрира“.

Но дали характерната изпъкналост отива на всички? Отговорът изненадва. Историята е същата, както с високите токчета. От една страна, те източват фигурата и удължават краката, от друга – са задължаващ елемент.

Ако се добави обем в средната трета на квадратно или трапецовидно лице, то ще заприлича на хоризонтално разположен триъгълник. В същото време т. нар. детско лице, или baby face, като на Джиджи Хадид или Дженифър Лорънс е не само очарователно, но и белег на младост. Има и друг типаж, когато скулите са просто обемни и зад тях не личи костната структура на лицето. В този случай се поставят инжекции с липолитик за отслабване, а след това филъри.

Подобна игра с преразпределение на обемите действително преобразява. Филърите имат допълнителен и много желан бонус: те леко повдигат ъгълчетата на устните. Така „новите“ скули, освен всичко друго, са и антиейдж процедура, която прекрасно се съчетава с инжекциите в околоочната зона, междувеждието и назолабиалните гънки. Ако красотата е искуство, то Art Filler Volume на Filorga я превръща в наука. 

6 причини защо да изберем филъра за обем Art Filler Volume на FILORGA

  • Иновацията в комбинирането на 3 вида хиалуронова киселина с различни дължини на веригите, свързани с подвижни връзки помежду си, придава на гела изключителни коригиращи характеристики: пластичност, скулптуриране и обем;
  • Артдинамичен, т.е. по-малко твърд и повече гъвкав, гелът позволява творчески подход към всяко лице;
  • Суперестествената корекция не оказва влияние на лицевите изражения и емоции;
  • 18-месечна трайност (с 6 месеца повече от другите филъри)
  • Абсолютна безопасност;
  • Ненадмината степен на интеграция с околната тъкан.

FILORGA ще откриете на адрес: ул. „Оборище“ 102, тел. 0878 480 100, mtoncheva@mpharmhb.com

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара